LEGENDARNI NEBOJŠA GLOGOVAC ODBIO ANĐELINU! Ponudila mu je OVO, on je bio jasan! Još jedan dokaz kolika je bio VELIČINA!
Foto: EPA/Neil Hall, Aleksandar Jovanović Cile

nije ga zanimala

LEGENDARNI NEBOJŠA GLOGOVAC ODBIO ANĐELINU! Ponudila mu je OVO, on je bio jasan! Još jedan dokaz kolika je bio VELIČINA!

Pop kultura -

Odbijanje saradnje sa jednom od najlepših žena sveta je samo potvrda da je Nebojša Glogovac bio velika glumačka i ljudska veličina.

9. februara se navršava dve godine od smrti legendarnog Nebojše Glogovca, a svi smo voleli i divili se njegovom glumačkom umeću.

foto: Aleksandar Jovanović

Iza njega su ostale sjajne uloge i intervjui da nas podsećaju kakva je glumačka i ljudska veličina bio, što potvđuje i sledeća situacija.

Svi se sećate debitanstskog rada Anđeline Džoli, filma "U zemlji krvi i meda", koji je predstavljen kao američka ratna drama iz 2011. godine, a koji je izazvao brojne polemike u BIH i regionu.

Na trećem festivalskom danu 62. Berlinala na evropskoj premijeri filma kritičari su bili nemisloredni prema holivudskoj glumici i ispratili je zvižducima. To je bio samo nagoveštaj da će kritike filma biti osrednje ili loše.

U pomenutom ostvarenju Srbi su predstavljeni kao ubice, zločinci i silovatelji, a od samog starta film se našao na meti kritičara i novinara. I dan- danas je ostao neprihvaćen.

Kako se većina složila, ostvarenje je puno nelogičnosti, dijalozi su površni, glumci nisu odigrali kako se očekivalo, dok je pod znakom pitanja istinitost većine prikazanih događaja.

Međutim, pre nekoliko godina je kao vest odjeknuo podatak da je pokojni Nebojša Glogovac imao ponudu da igra u filmu "U zemlji krvi i meda", te da je istu odbio.

foto: Profimedia

Kurir.rs/Stil/Foto: EPA/Neil Hall, Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track