PIT PRESTIŽNU NAGRADU POSVETIO DECI KOJU IMA S ANĐELINOM DŽOLI: Bred plakao zbog Oskara a Hoakin zbog brata
Foto: Profimedia, EPA

Emotivno

PIT PRESTIŽNU NAGRADU POSVETIO DECI KOJU IMA S ANĐELINOM DŽOLI: Bred plakao zbog Oskara a Hoakin zbog brata

Pop kultura -

Dočekao Slavni glumac nagrađen je za sporednu ulogu, a Finiks, koji je zablistao u „Džokeru“, prisetio se prerano preminulog Rivera

U nedelju uveče održana je 92. dodela Oskara, koja je prošla u znaku reditelja Bong Džun Hoa, koji je pokupio najviše nagrada za film „Parazit“, a zvezda večeri bio je Bred Pit (56), koji je dobio svog prvog Oskara za glumu.

„Parazit“ se u kategoriji za najbolji film borio sa istorijskom dramom „1917“ Sema Mendeza. Rene Zelveger maestralno je odigrala Džudi Garland u filmu „Džudi“, pa je holivudskoj legendi i posvetila Oskara.

Nitkov

Nakon što je preuzeo nagradu za najboljeg sporednog glumca, Bred Pit nagradu je posvetio deci.

- Ovo je za moju decu. Obožavam vas. Ovu nagradu posvećujem i Kventinu Tarantinu. Filmska industrija ne bi bila to što jeste bez tebe - rekao je Bred, koji je nagrađen za sporednu ulogu u filmu „Bilo jednom u Holivudu“, a oči su mu se caklile.

Suzu je pustio i Hoakin Finiks, dobitnik Oskara za glavnu rolu u ostvarenju „Džoker“.

- Ne znam gde bih bio da nema glume. Bio sam nitkov, bio sam nekada okrutan, nekada težak za rad. Mnogi u ovoj sobi dali su mi drugu šansu - rekao je on i umalo se rasplakao kada se prisetio svog brata, glumca Rivera Finiksa, koji se predozirao drogom.

Tuga

- Ja samo želim... Uh... Kada je imao... Kada je moj brat imao 17 godina... napisao je stih „Trči ka oslobođenju s ljubavlju i mir će te slediti“ - rekao je on kroz suze.

Šarliz Teron i Penelope Kruz najlepše

ČAJNA ZGROZILA ODEVNOM KOMBINACIJOM

foto: AP

Dodela Oskara ne može da prođe bez komentara o modnim pogocima i promašajima. U kategoriju najboljih spadaju Rene Zelveger i Šarliz Teron. Listi se pridružuju Skarlet Johanson, Penelope Kruz, Sintija Erivo, Natali Portman, Margo Robi. Najgore odevena bila je Blek Čajna. Pažnju je privukao i Bili Porter u haljini ukrašenoj crtežom ptice feniks, a na nogama je imao zlatne cipele sa visokim potpeticama.

foto: AP

Eminemov nastup u senci BILI AJLIŠ PRAVILA GRIMASE, SKORSEZE ZASPAO

foto: Profimedia

Nastup repera Eminema bio je rezervisan za vreme pauze dodele Oskara. Međutim, pažnju je privukla mlada muzičarka Bili Ajliš (18), koja je pravila grimase dok je reper pevao. Njoj i njenom bratu Fineasu O’Konelu (22) Eminemov nastup se nije nimalo dopao, a njihove reakcije postale su hit na društvenim mrežama. Sličnu reakciju na Eminema je imala i glumica Idina Menzel (48), koja se mrštila. A pored njih, hit je postao i reditelj Martin Skorseze, (77) koji je izgledao kao da je „impresioniran“ nastupom repera.

foto: EPA

- Zaspao je. On trenutno nema pojma ko je Eminem - pisali su tviteraši.

foto: Profimedia
foto: Printscreen

Devojka kod kuće

KIJANU RIVS POVEO MAMU

foto: EPA

Dok su svi očekivali da Kijanua Rivsa ugledaju s devojkom Aleksandrom Grant na crvenom tepihu, on je došao s mamom, Patrišom Tejlor. Sin i majka blistali su u odelima, prateći jedno drugog na crvenom tepihu. Mnoge zvezde su se sinoć pojavile sa mamama: Lora Dern, Šarliz Teron...

foto: Kurir

(Kurir.rs / Jelena Stuparušić / Foto:Profimedia, EPA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track