DŽEN, GDE TI JE BRED? Anistonova napravila žurku za 51. rođendan
Foto: EPA, Profimedia

Proslava Anistonova napravila žurku za 51. rođendan

DŽEN, GDE TI JE BRED? Anistonova napravila žurku za 51. rođendan

Pop kultura -

Iznenađenje Glumica je napravila gala zabavu za prijatelje i kolege, a mnogi su očekivali da će se pojaviti i Pit, koji očigledno ipak nije pozvan, iako je prošle godine bio gost

Dženifer Aniston proslavila je u utorak 51. rođendan, ali na slavlje nije pozvala Breda Pita. Dok svi pričaju o njihovom pomirenju, glumica se provodi s prijateljima, ali o bivšem suprugu ne priča.

Iako je prošle godine holivudski zavodnik bio na rođendanskoj zabavi Anistonove, ove godine se nije pojavio. Da li zbog toga što svoju vezu kriju od javnosti ili ga Džen jednostavno nije pozvala, može samo da se spekuliše. Čuvena Rejčel proslavu 51. rođendana organizovala je u restoranu jednog luksuznog hotela, gde je okupila veliki broj prijatelja i kolega.

Džen se obukla elegantno - crni sako, uske pantalone koje ističu njenu vitku figuru i čizme na štiklu, a na svoju proslavu je, logično, došla prva. Odmah iza nje stigla je i njena najbolja prijateljica Kortni Koks, koja je nosila poklon, a zatim i Elen Dedženeris i druge javne ličnosti. Interesantno je da je Dženifer putem društvenih mreža rođendan čestitao i bivši suprug Džastin Teru, za koga se udala 2015, a razvela 2017. Međutim, slavlje Anistonove palo je u drugi plan, jer svetski mediji pišu o njenom pomirenju s Bredom. Tako je jedan američki tabloid otkrio da su se Bred i Džen videli i družili na afterpartiju Oskara.

- Najpre mu je čestitala na Oskaru i nije bilo zbrke kao prošli put, na dodeli SAG nagrada, kada mu je izmakla iz ruku. Kratko su razgovarali da ne bi privlačili pažnju i posle je svako otišao na svoju stranu - rekao je jedan od prisutnih na zabavi. S druge strane, Bredov prijatelj otkrio je da su njih dvoje u vezi.

- Obnovili su romansu i nisam ih video ovoliko srećne već godinama. Mislim da ona njega nikad nije ni prestala da voli, iako joj je slomio srce kad je otišao s Anđelinom Džoli. Trebalo joj je mnogo vremena, ali sve mu je oprostila - rekao je prijatelj Anistonove, a slično je otkrio i Bredov drug. - Jedino o čemu priča je Dženifer. Obnovili su vezu. Zanimljivo je i da je Pit otkrio medijima da je sa Dženifer u sjajnim odnosima i da voli da se druži s njom jer je dobar prijatelj.

Uspomene

Bred dizajnirao verenički prsten za Džen

Dženifer i Bred su se upoznali na premijeri filma „Upoznajte Džoa Bleka“ zahvaljujući zajedničkom agentu Kevinu Huvaneu. O romansi s Pitom Dženifer je progovorila tek posle šest meseci veze.

- Samo ću vam reći da nikada nisam bila srećnija nego što sam sada, niti ću ikada biti - rekla je tada. Tokom koncerta Stinga 1999. godine par je otkrio da se verio, a Bred je priznao da je sam dizajnirao verenički prsten. Venčali su se 2000. godine u Malibuu pred 200 zvanica.

Narednih pet godina su bile idilične i mediji su ih prozvali holivudskim zlatnim parom, pa su svi iščekivali vest o prinovi. Ipak, 2005. godine stiglo je razočaranje jer je Bred prevario Džen sa Anđelinom Džoli. Ona ga je očarala tokom snimanja filma „Gospodin i gospođa Smit“, pa je prevario glumicu. Svet su obišle fotografije romantične šetnje Breda i Anđeline plažom, pa su Dženifer i on objavili da se razvode.

JELENA STUPARUŠIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track