NIKADA ME NISU VIDELI KAO LEPOTICU! Ljiljana Stjepanović otkrila šta joj je bila najveća PREPREKA u karijeri!
Foto: Zorana Jevtić

iskrena je

NIKADA ME NISU VIDELI KAO LEPOTICU! Ljiljana Stjepanović otkrila šta joj je bila najveća PREPREKA u karijeri!

Pop kultura -

Legenda jugoslovenskog glumišta, Ljiljana Stjepanović, kaže da je gluma njen lek. Profesija kojom se bavi, iako je u penziji, pomažu joj da se oseća bolje i ističe da ne podržava tezu "Jedino gore od biti glumac, jeste biti glumica".

"To su gluposti. Presrećna sam što radim ovaj posao, obožavam ga i diže me iz mrtvih. Bila sam u jako lošem fizičkom stanju, ali kada stanem na scenu bolest ne postoji. Gluma mi daje energiju i snagu", kaže proslavljena glumica koja je podžala je svoju najstariju unuku da krene njenim stopama.

foto: Dragana Udovičić

"Zašto bih ja svoje dijete, koje obožavam, svoju najstariju od četiri unuke, savetovala da se ne bavi glumom? Razumem donekle taj negativan stav o bavljenju glumom, ali za mene su to gluposti. Mene gluma ispunjava. Ako radiš nešto što te ne ispunjava, ize’m ti život", navodi Ljiljana.

Mnoge uloge koje je želela, nisu joj zapale. Šali se da kako zbog specifične boje glasa nikada nije birana da igra lepotice.

"Lepotice mi nikada nisu dali, ne znam zašto mi uvek babe daju da igram. Igrala sam razne uloge, ali zbog ovog mog glasa i energije najviše sam igrala malo ozbiljnije uloge. Nije meni to smetalo", objašnjava Ljiljana.

Kurir.rs/studnel.com/Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track