Najnovije vesti

OTAC JOJ JE BIO SVEŠTENIK, PA PRIZNAO DA JE GEJ! Džesika Simpson OTKRILA bolne detalje koji su uništili njenu KARIJERU
Foto: Profimedia

Velika PATNJA

OTAC JOJ JE BIO SVEŠTENIK, PA PRIZNAO DA JE GEJ! Džesika Simpson OTKRILA bolne detalje koji su uništili njenu KARIJERU

Pop kultura

Američka pevačica Džesika Simpson u svojim memoarima iznela je skandalozne detalje o svojoj porodici.

Džesika je u svojoj ispovesti indirektno govorila o razlozima bračnog brodoloma svojih roditelja.

"U avgustu je majka otkrila da je otac uništio njihov brak. Time su se ostvarile glasine koje su se tih dana pojavile", napisala je Džesika.

Kako su već svetski mediji tada pisali, nekadašnji sveštenik i menadžer svoje ćerke priznao da je homoseksualac. Navodno je imao aferu sa 30 godina mlađim muškarcem. Supruga Tina Simpson je zbog "nepomirljivih razlika" podnela zahtev za razvod braka koji je trajao 34 godine.

"Rekla je da je provela prekrasne trenutke s ocem tokom proslave godišnjice braka i mislila da će sve biti u redu. Bila sam uverena da je sve u redu. Kada ga je suočila s optužbama, otac je mene zvao telefonom, a ja se nisam javljala", napisala je Džesika.

Za Džoa više nije bilo mesta u porodičnoj kući.

"Mislio je da može da izbegne razvod, ali uzalud. Rekao mi je da nije u vezi s drugom osobom i da voli moju majku", objašnjava pevačica u svojoj ispovesti koju prenosi "News.au".

Tina i Džo razveli su se u aprilu 2013. godine.

"Tata je brzo otišao. Možda je zapravo i želeo da napusti moju majku", kaže Džesika.

Tri dana pre venčanja Džesike Simpson i Erika Džonsona, Džo je pitao svoju kćerku da li može da dođe s Džonatanom, mladim modelom koji je sarađivao s njim na foto snimanjima.

"Shvatila sam da moram da prihvatim svog oca takvog kakav je, sa svim svojim sklonostima", ističe Džesika.

Na pitanje novinara "Los Angeles Times" o očevoj seksualnosti, Džesika nije dala jasan odgovor, rekavši da to "nije njena priča".

Prekinula je saradnju s Džoom koji je bio njen menadžer tokom karijere. Kaže da je to bila jedna od najtežih odluka u životu.

"Morala sam da mu dam otkaz pet puta jer nije mogao da prihvati moju odluku. Prečesto sam osluškivala reakcije svojih saradnika kako bih saznala da li je otac uradio nešto što ja ne znam. Ljudi su pristajali na loše uslove rada misleći da ja to tražim, a nisam imala pojma. Ostavio je puno povređenih osoba, a ja o tome nisam ništa znala. Znam samo da moram da krenem napred s potpunom kontrolom nad svojom karijerom", kaže Džesika.

foto: Profimedia

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja