Najnovije vesti

NAPASTVOVAO JOJ DRUGARICU PA MU POSLALA KRAVLJI JEZIK! Keri je poklon umotala u beli luk, a tek što mu je pripretila!
Foto: Printscreen Graham Norton Show

haos

NAPASTVOVAO JOJ DRUGARICU PA MU POSLALA KRAVLJI JEZIK! Keri je poklon umotala u beli luk, a tek što mu je pripretila!

Pop kultura

Slavna Keri Fišer svojevremeno je saznala kako je njenu drugaricu Hered "neimenovani producent s*ksualno napao u svom automobilu", pa joj se toliko smrklo da je rešila da i on to vrlo dobro zapamti. 

Naime Heder Ros, koja radi u filmskoj industriji, poverila se Keri nakon ovog stravičnog događaja, a glumica je zatim odlučila da mu pošalje ni manje ni više nego - kravlji jezik u kutiji jednog poznatog brenda, samo obmotanoj belim lukom. U svetlu nedavnih optužbi protiv Harvija Vajnstina, Rosova je ovaj događaj podelila sa svima putem jedne radio stanice, iako njen napasnik nije bio ozloglašeni producent. 

Ona je objasnila kako je kontaktirala izvesnog producenta sa namerom da postane deo jednog njegovog projekta. Nakon što ga je upoznala, on se prisilio na nju u svom automobilu pa se onda i popeo! Uspela je da ga odgurne i krene da beži, ali je za sobom čula uzvik:

"Nikad nećeš snimiti film u mom gradu, od*ebi iz mog automobila."

Pokojna glumica "Ratova zvezda" tada je uzela stvari u svoje ruke.

"Otprilike dve nedelje kasnije, poslala mi je poruku i rekla: 'Upravo sam videla ... u studiju. Znala sam da će verovatno biti tamo, pa sam otišla u njegovu kancelariju i lično mu dostavila kutiju umotanu u beli luk."

"Pitala sam je šta je unutra, a ona je rekla: 'To je bio kravji jezik iz Džerijevog čuvenog delija u Vestvudu sa napomenom da ako ikad više dodirne moju dragu Heder ili neku drugu ženu, sledeća isporuka biće nešto njegovo u mnogo manjoj kutiji."

"Bilo je divno znati da ova žena koju volim kao prijateljicu nije bila samo lažna holivudska prijateljica. Takva je bila Keri Fišer. Ona je uvek bila direktna i sasula bi ti sve u lice", objasnila je ona. 

foto: Printscreen Graham Norton Show

Kurir.rs, M.G/BBC/Foto: Printscreen Graham Norton Show

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...