ZVEZDA SLUŠKINJINE PRIČE JE SRPKINJA! Kao mala otišla je za Kanadu, a sada se vraća: Jedva čekam da vidim BABU U PANČEVU
Foto: Profimedia

uzbuđena

ZVEZDA SLUŠKINJINE PRIČE JE SRPKINJA! Kao mala otišla je za Kanadu, a sada se vraća: Jedva čekam da vidim BABU U PANČEVU

Pop kultura -

Nina Kiri iz "Sluškinjine priče" posetiće Beograd zbog poslovnih obaveza vezanih za ovogodišnji FEST, a ovaj povratak domovini iskoristiće i za posetu rodbini koju ovde ima. Nina je 1992. godine rođena u Beogradu, a kao mala preselila se u Kanadu i završila srednju školu u Vankuveru. Tamo je napravila prve glumačke korake - prvo u školskom pozorištu, a onda je i 2007. počela da se profesionalno pojavljuje pred kamerama.

"Baš se radujem dolasku u Beograd. Spojiću privatno i poslovno. Videću rođake, i baku u Pančevu", izjavila je ona.

Nina je, inače, ranije isticala da su joj poreklo i koreni veoma važni, te da oni određuju njeno ja.

"Nikada sebe nisam videla kao Kanađanku, ali u isto vreme ni kao Srpkinju. Biti između je osećaj koji je meni veoma poznat i prihvatljiv. To je, uostalom, i moja prednost. Više putujem, govorim ili razumem mnoge jezike...", rekla je ranije Nina.

Kako Beograd važi za jedan od najboljih gradova u svetu kada je provod u pitanju, bilo je neizbežno porazgovarati i na tu temu.

"Nisam čula za to, ali volim ponekad da izađem kada je reč o noćnom provodu. No, ne bih rekla da sam 'parti animal", istakla je ona.

Na pitanje da li postoji mogućnost da se nađe u nekom srpskom filmu, Nina odgovara:

"Nemam pojma! U svemu postoji mogućnost! Videću."

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja