UMESTO RASKIDA, BEBA? Hit izjava Gorana Bogdana podigla SVE NA NOGE!
Foto: Nemanja Nikolić

Stars Priča nedelje

UMESTO RASKIDA, BEBA? Hit izjava Gorana Bogdana podigla SVE NA NOGE!

Pop kultura -

Iako se samo nekoliko dana pre početka FEST-a šuškalo kako je ovaj glumački par raskinuo veridbu, njih dvoje blistali su na otvaranju čuvene filmske smotre, a umesto razlaza, imaju potpuno drugačije planove

Jovana Stojiljković i Goran Bogdan pojavili su se zajedno na otvaranju 48. FEST-a i, pre svega, demantovali glasine da su nedavno raskinuli svoju veridbu.

Ovaj simpatični glumački par delovao je nikad srećnije, bili su nasmejani i odisali pozitivnom energijom. Da se Jovana i Goran mnogo vole, govori u prilog i činjenica da se ne razdvajaju. Jovana je, naime, kao podrška nedavno bila sa Bogdanom i na svetskoj premijeri filma "Otac" u Berlinu, u kome glumac tumači glavnu ulogu.

foto: Nemanja Nikolić

Neposredno pre prvog prikazivanja ovog ostvarenja i u Beogradu, tokom konferencije za novinare, Goran je dobio mnogo pohvala za ulogu oca u istoimenom filmu, a zbog fantastične scene koju je sjajno odigrao s detetom u Centru za socijalni rad glumac je poručio:

"Ja nisam otac, ali radim na tom", pojasnio je umetnik, a onda je reditelj filma Srdan Golubović otkrio neke detalje:

"Pa, dosad nisi dobro radio", pecnuo ga je Golubović, aludirajući na njegov odnos sa verenicom po pitanju roditeljstva.

Kako su se svi nasmejali, i Bogdanu je bilo milo oko srca što se ta tema pominje.

Hrvatski glumac u Beogradu živi već sedam godina, a zasluge za poznanstvo sa Stojiljkovićevom mogu da odaju Draganu Bjelogrliću. Naime, par se upoznao upravo na snimanju serije "Senke nad Balkanom", gde im se uloge takođe emotivno ukrštaju.

Kako stvari stoje, uskoro će se verovatno dogoditi i njihovo venčanje, s obzirom na to da izvori bliski paru potvrđuju da oni ne mogu jedno bez drugog.

Kurir.rs/Nevena Miljušković/Foto: Nemanja Nikolić

foto: AMG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track