SRPSKA GLUMICA ZBOG LJUBAVI POBEGLA U HRVATSKU! A onda je usledio BRAČNI BRODOLOM i sve se promenilo u 24 sata
Foto: Printscreen/Instagram

Srpske glumice koja je zbog ljubavi POBEGLA u Hrvatsku

SRPSKA GLUMICA ZBOG LJUBAVI POBEGLA U HRVATSKU! A onda je usledio BRAČNI BRODOLOM i sve se promenilo u 24 sata

Pop kultura -

Glumica Ana Franić činilo se da u Hrvatskoj živi svoju bajku, a u jednom momentu se sve preokrenulo. Ana se razvela od supruga Marka Ižakovića, profesionalnog ronioca iz Splita. Njih dvoje su svoju porodicu gradili upravo u Hrvatskoj, a Ana se sada nakon dugih sedam godina vratila.

Nakon što se razvela, Ana se odjednom našla pred novim životnim okolnostima, gde će uloge morati da usklađuje sa majčinstvom i to s teretom brojnih obaveza na svojim plećima.

"Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude", započela je glumica nakon bračnog brodoloma.

"Nisam očekivala da ću se vratiti ovde, niti sam tamo otišla da bih se vratila, zar ne? Ali, eto, niko ne zna šta nosi život. Kada sam rešila da će tako biti, tada sam to i uradila. Prošlog leta su se neke stvari posložile. Dobro sam se snašla u novoj realnosti iako je svaka promena teška. Došla sam s dvoje male dece, što iziskuje velike žrtve, mnogo odricanja zbog njih, ali tako mora da bude", rekla je pa otkrila da li se plaši sada kada je samohrana majka.

"Ne mogu da se plašim jer život u stranu nije život. U svom sam gradu, svom stanu, među svojim prijateljima, sa svojom decom. Naravno da neće biti lako. Ako budem puno radila moraću da obezbedim čuvanje moje dece, ali to će ujedno značiti da imam finansije za tako nešto. Sve to vuče jedno drugo".

Glumica je istakla da joj se sinovi potpuno razlikuju, i ukoliko budu želeli da se bave glumom ona će ih rado podržati u tome.

"Mnogo se razlikuju. Previše je rano da ustanovim imaju li talenta za glumu, jedino primećujem da dobro pevaju. Volim svoj posao i kada bih rekla da ne bih volela da se oni njim bave, ne bih govorila dobro o svom poslu. Naravno da kao i svaki roditelj ne želim neizvesnost za svoju decu, ali ako to bude njihov put, biće tako. Uvek ću im pružati podršku u vidu saveta".

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/Stori

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track