POTRESNA ISPOVEST EJMI VAJNHAUS TIK PRED SMRT! Poverila se ovoj doktorki, a evo šta joj je POSLEDNJE rekla!
Foto: profimedia

SAZNAJEMO

POTRESNA ISPOVEST EJMI VAJNHAUS TIK PRED SMRT! Poverila se ovoj doktorki, a evo šta joj je POSLEDNJE rekla!

Pop kultura -

Ejmi Vajnhaus umrla je u svojoj kuću u Kamdenu, u severnom Londonu. Pevačica se godinama borila sa zavisnošću od droge i alkohola, a malo pre nego što je umrla, počela je ponovo da pije. Doktorka Kristina Romet pričala je sa Ejmi kada ju je posetila i kasnije je, prilikom istrage, rekla da je pevačica priznala da je počela ponovo da pije nakon dužeg perioda apstinencije.

Ejmi je prihvatila ozbiljnost svog stanja i hladno rekla doktorki:

"Ne želim da umrem".

Romet je otkrila da je pevačici bio prepisan lek koji je trebalo da joj pomogne da se lakše nosi sa simptomima odvikavanja od alkohola. Međutim, uprkos svojoj slabosti, Ejmi je odbila bilo kakvu mentalnu pomoć i doktorka je rekla na sudu da je to bilo zbog toga što se plašila da će to loše uticati na njenu kreativnost.

"Ona je bila jedna od najinteligentnijih mladih žena koje sam ikada srela. Bila je odlučna u tome da sve uradi kako treba, uključujući i terapiju. Imala je veoma stroge poglede na to", ispričala je ona na saslušanju.

Opisujući stanje u kom je Ejmi bila veče pre nego što je umrla, Romet je rekla da je delovala "smireno i kao da je osećala neku krivicu", te da je bila "pripita, ali u stanju da razgovara".

Doktorka je rekla i kako joj je Ejmi priznala da je ponovo počela da pije 20. jula, samo tri dana pre nego što je umrla. Kada ju je pitala planira li ponovo da prestane sa opijanjem, Ejmi je rekla da ne zna.

"Saveti koje sam davala Ejmi tokom dugog vremenskog perioda bili su i u pisanoj i u govornoj formi. Govorila sam joj o svim efektima koje alkoloh ima na sistem, uključujući i respiratornu depresiju i smrt, srčane probleme, probleme sa plodnošću i jetrom", dodala je doktorka.

Tokom istrage je zaključeno da je Ejmi umrla "slučajnim trovanjem alkoholom."

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Mirror/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track