BEOGRADSKA FILHARMONIJA ZA DECU: Slušaj muziku u svoja četiri zida
Foto: Privatna Arhiva

za najmlađe

BEOGRADSKA FILHARMONIJA ZA DECU: Slušaj muziku u svoja četiri zida

Pop kultura -

S obzirom na to da su nastupi orkestra obustavljeni zbog zabrane okupljanja, deca neće ostati uskraćena za muziku jer su edukativno-zabavne kompozicije sada dostupne za istraživanje od kuće

Umesto koncerata za školarce koji su bili planirani za drugu polovinu marta, Beogradska filharmonija poklanja svoj deci i njihovim roditeljima muzičke programe za najmlađe koji se mogu pronaći na sajtu institucije.

S obzirom na to da su nastupi orkestra obustavljeni zbog zabrane okupljanja, deca neće ostati uskraćena za muziku jer su edukativno-zabavne kompozicije sada dostupne za istraživanje od kuće.

- Svi jedva čekamo da se vidimo ponovo, ali sada je najvažnije biti odgovoran prema sebi i drugima. Filharmonija će u narednom periodu na ovaj način poklanjati svoje sadržaje i poručujemo svojoj dragoj publici - ostani kod kuće i slušaj muziku - kaže direktor Ivan Tasovac.

Na sajtu (https://www.bgf.rs/) mogu se pronaći linkovi na kojima se nalaze muzička audio-bajka „Veštica i meastro“, kao i kompozicije u izdanju i izvođenju Beogradske filharmonije za „Moj prvi CD klasične muzike“ - „Karneval životinja“ i „Peća i vuk“.

foto: Privatna Arhiva

Kurir.rs, M. V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track