EVO ŠTA BI ĆERKA ALEKSANDRA RADOJIČIĆA DA BUDE KAD PORASTE! On je apsolutno podržava i samo JEDNO mu je važno!
Foto: Damir Dervišagić

hit

EVO ŠTA BI ĆERKA ALEKSANDRA RADOJIČIĆA DA BUDE KAD PORASTE! On je apsolutno podržava i samo JEDNO mu je važno!

Pop kultura -

Naslednica Aleksandra Radojičića, kako glumac otkriva, trenutno želi da bude poslastičar kad poraste. On je u tome podržava i jedino što mu je važno jeste da se devojčica jednog dana bavi onime što je čini srećnom.

"Apsolutno bih je podržao ako poželi da se bavi glumom, ali trenutno želi da bude poslastičar, tako da i to podržavam! Moja najveća želja je da ona sutra kada poraste radi ono što voli, šta god to bilo. Sigurno je neću usmeravati šta bi bilo pametno da radi, jer da su mene tako usmeravali, verovatno sada ne bih bio ovde."

Aja je, inače, ove godine krenula u prvi razred, a kao i njen poznati otac - postala je i ljubitelj zimskih sportova, uprkos padovima sa skija.

"Naučila je! Ti padovi se i meni dešavaju i dan-danas, ali zavolela je skijanje i planinu i neizmerno mi je drago zbog toga. Uvek želi da ide sa mnom na planinu, nekad ne može zbog škole, ali iskoristili smo taj zimski raspust", kaže Aleksandar, koji je planirao da sa naslednicom još koji vikend provede na snegu.

On dodaje i da u ćerki ne traži svoje osobine.

"Nekako je svoja, i sada uopšte ne pokušavam da prepoznajem svoje osobine i gledam sebe u njoj", otkrio je on, koji je svakako neće sputavati ukoliko poželi da rene njegovim, glumačkim stopama.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track