IVA ŠTRLJIĆ OVO SADA MNOGO VIŠE RADI NEGO PRE! Glumica otkrila: Sad sam u toj fazi!
Foto: Instagram screenshot

UPOTPUNILA VREME

IVA ŠTRLJIĆ OVO SADA MNOGO VIŠE RADI NEGO PRE! Glumica otkrila: Sad sam u toj fazi!

Pop kultura -

Iva Štrljić otkrila je kako trenutno provodi vreme, te da mnogo češće kuva nego što je to činila ranije. Kako ističe - sad je u toj fazi da čak i izmišlja neke svoje recepte, pa ih onda i isprobava na pravi način.

"Dom je ono mesto koje omogućava čoveku da se smiri, da se uputi na samog sebe, da posveti vreme onima koji su mu najviše bliski, da im pokaže na pravi način koliko ih voli, koliko su mu nedostajali onda kada je izlazio iz kuće i jurio na sto strana... Pogledajte tako na ovaj momenat u našem životu. Ovo je trenutak kada ćemo pokazati koliko smo plemeniti, koliko smo humani, na koji način umemo da razmišljamo o svom zdravlju i zdravlju ljudi koji se nalaze oko nas", kaže Iva, koja smatra da se u kućnoj izolaciji može savršeno organizovati vreme za razne aktivnosti, od onih duhovnih, preko stvaralačkih, pa sve do onih fizičkih.

"Svašta čovek može da uradi kada je kod kuće. Možete da pročitate neku novu knjigu, možete da gledate neku novu seriju. Možete da pogledate i neki film, a možete i češće da se čujete sa ljudima koji su vam važni, koji su vam dragi, čiji poziv vas posebno raduje. Možete da izvežbate u dnevnoj sobi. Da li je to joga ili vežbe istezanja, uvek će vam to dobro doći."

"Možete, eto, kao i ja, da kuvate, više nego što ste to činili ranije. Sada sam u fazi kada izmišljam neke svoje recepte, a evo i prilike da ih isprobam na pravi način."

Glumica je duboko uverena da zla vremena mogu iznedriti najbolje iz ljudi.

"Ovo je trenutak koji će nam pokazati koliko možemo da budemo širokogrudi, koliko umemo da budemo dobronamerni i odgovorni. Zato budite brižni prema sebi i ljudima oko sebe. Molim vas, ostanite kod kuće", zaključila je ona.

Kurir.rs, M.G/Alo/Foto: Instagram scresnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track