KARDAŠIJANKA ŽESTOKO NAPALA PEVAČICU! A ona joj nije ostala dužna: JEDNOM rečenicom je ućutkala kao NIKO NIKAD!
Foto: Profimedia

drama

KARDAŠIJANKA ŽESTOKO NAPALA PEVAČICU! A ona joj nije ostala dužna: JEDNOM rečenicom je ućutkala kao NIKO NIKAD!

Pop kultura -

Fanovi Tejlor Svift odlepili su kada su videli da je njihovu ljubimicu Kim Kardašijan prozvala lažovom. To je uradila zbog izvesnog razgovora u kom njen suprug traži dozvolu da je nazove ku*kom u jednoj svojoj pesmi, a koju ona navodno nikada nije dala.

Haos traje već godinama, a Kardašijanovi su bili uporni u svome sve dok se nije pojavio audio zapis telefonskog razgovora i na kom se pevačicina dozvola zapravo i ne čuje. Tviter sada pokušava da spase profil rijaliti zvezde od pobesnelih fanova, koji pokušavaju da je "izbrišu" jer je pričala loše o njihovoj Tejlor.

U osvanulom snimku, naime, Kanje Vest od Tejlor traži samo dozvolu da izbaci pesmu na njen Tviter profilu, ali nikakvu pogrdnu reč nije ni spomenuo.

Nakon brojnih Tvitova u kojima Kim pokušava da opravda kako sebe, pa tako i svog supruga, oglasila se i Tejlor, pa poručila:

"Umesto da odgovorim onima koji me pitaju kako se osećam povodom snimka koji je u celosti procurio u javnost i koji je dokazao da sam sve vreme govorila istinu (da je u pitanju razgovor koji je ilegalno snimljen, koji je ranije montiran i kojim se manipulisalo da bi mene, moju porodicu i fanove bacili u pakao u kom se nalazimo već četiri godine zbog ove situacije), ja ću ukazati na nešto što je veoma bitno u trenutku pandemije korona virusa", bile su njene reči nakon kojih je spomenula jednu organizaciju, pa tako i "zapušila usta" starleti i reperu.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track