RETRO RADIO U DOBA KORONE! Ovi hitovi mogu da vas vrate i do 40 GODINA unazad!
Foto: Kurir

RVB

RETRO RADIO U DOBA KORONE! Ovi hitovi mogu da vas vrate i do 40 GODINA unazad!

Pop kultura -

Radio Vrnjačka Banja je u proglašenoj epidemiji korona virusa svim svojim slušaocima ponudila nešto sasvim specifično i – nostalgično.

U pitanju je retro radio u doba korone - kao u "zlatno vreme" RVB okupljena je ekipa volontera, nekadašnjih radio voditelja ove radio stanice, ponovo je krenuo večernji program. Svake večeri od 21 do 23 sata, na frekvenciji 90,5 MHz ali i putem interneta, slušaoci u Vrnjačkoj Banji i okolini mogu da slušaju slavne radio emisije iz '70, '80. i '90. godina prošlog veka, ali i radio emisije sa početka novog milenijuma.

Dakle ukoliko želite da se vratite 20, 30 ili čak 40 godina unazad svako veče slušajte Radio Vrnjačku Banju, radio koji je prošle godine proslavio 50 godina postojanja.

Ponedeljkom se slušaoci druže sa Vojkanom Milenkovićem, slušaju "evergreen" u antologijskoj emisiji RVB "Noćas neizbežno", utorkom slušaju "Rock terapiju" Daneta Stanojčića, sredom "Drugi deo mene" Ilije Stojanovića i Srećka Stanojčića a četvrtkom "Pop radionicu" Miroslava Stašića. Petkom se emituje evropska top 44 lista , a subotom za mlade na talasima RVB muziku pušta DJ Kriva. Svakog radnog dana od 9, 16 i 20 sati svoje kratke radio priče sa poznatim umetnicima, putem RVB radija priča Zoran Rajić u svojoj "Pripovedaonici".

foto: Kurir

Kurir/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track