PENELOPE KRUZ POMOGLA U BORBI PROTIV KORONE: Sa suprugom je donirala medicinsku opremu! (FOTO)
Foto: EPA

borba

PENELOPE KRUZ POMOGLA U BORBI PROTIV KORONE: Sa suprugom je donirala medicinsku opremu! (FOTO)

Pop kultura -

Penelope Kruz i njen suprug Havijer Bardem oduševili su svoje prtioce na Instagramu objavivči fotografiju da su pomogli mnogim bolnicama u borbi protiv korona virusa.

foto: Profimedia

Naime, Penelope je podelila fotografiju sa svojim pratiocima na Instagramu, te obavestila sve da su ona i njen suprug uspeli u svojoj nameri da pomognu kupovinom svari bolnicama u borbi protiv korona virusa, a koje su trenutno najpotrebnije.

"Nakon mnogo dana koje smo proveli da na razne načine pronađemo, kupimo i doniramo medicinsku opremu koja je u ovom trenutku preko potrebna, Havijer i ja smo konačno uspeli. Zahvaljujući logističkoj pomoći kompanije Inditex uspeli smo da kupimo 100.000 nitrilnih rukavica i 20.000 maski tipa FFP2, koje su pristigle u bolnicu La Paz u Madridu."

"Čak i uz ogromne poteškoće u pribavljanju i uzimanju tako osnovnih zdravstvenih stvari do bolnica, nadamo se da ćemo uskoro moći da doniramo i druge materijale koji su toliko neophodni u ovoj krizi. Zahvaljujemo se svim anonimnim herojima koji koji rizikuju sopstveno zdravlje zarad brige i lečenja svih nas. Hvala", napisala je Penelope.

Kurir.rs / M.M

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track