MIS ENGLESKE VRATILA KRUNU: Baša ponovo radi kao DOKTORKA dok traje pandemija KORONA VIRUSA!
Foto: Printscreen/Youtube

SVI JOJ APLAUDIRAJU

MIS ENGLESKE VRATILA KRUNU: Baša ponovo radi kao DOKTORKA dok traje pandemija KORONA VIRUSA!

Pop kultura -

Baša Mukudži koja je 2019. godine dobila titulu "Mis Engleske" vratila se u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi nastavila karijeru kao doktorka za vreme pandemije korona virusa. Početkom marta, ona je otišla u Indiju u ime razvojnog i društvenog udruženja za koje je bila ambasador. Posetili su brojne škole kojima su donirali pribor i dali novac za dom napuštenih devojčica. Kako se situacija s korona virusom pogoršavala u Velikoj Britaniji, Mukerži je dobijala poruke od bivših kolega iz bolnice u istočnoj Engleskoj, u kojima su joj pisali koliko je bila teška situacija za sve njih. Nakon toga, ona je kontaktirala menadžment bolnice kako bi im dala do znanja da želi da se vrati na posao.

foto: Printscreen/Youtube

Ona je rekla da je pogrešno nositi krunu Mis Engleske, čak i za humanitarni rad, dok ljudi širom sveta umiru od korona virusa.

foto: Printscreen/Youtube

"Kada obavljate sav ovaj humanitarni posao u inostranstvu, još uvek se očekuje da stavite krunu, pripremite se, izgledajte lepo. Htela sam doći i otići odmah na posao", kazala je Mis Engleske. Kurir.rs/K.Đ/CNN, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track