Najnovije vesti

MONIKA BELUČI PRVI PUT JAVNO NAPALA BIVŠEG MUŽA! Vinset je zaboravio na ĆEKRE, nadam se da će početi da BRINE
Foto: Profimedia

U samoizolaciji sa ćerkama

MONIKA BELUČI PRVI PUT JAVNO NAPALA BIVŠEG MUŽA! Vinset je zaboravio na ĆEKRE, nadam se da će početi da BRINE

Pop kultura

Monika Beluči koja godinama živi u Francuskoj priznala je u dugom intervjuu šta sve u vreme karantina mora da radu za svoje dve ćerke.

Trenutno se nalazi u samoizolaciji zbog pandemije korona virusa, i kaže da je ona jedina koja brine o svojim ćerkama Devi (15) i Leoni (9), njihovoj školi i svakodnevnom životu. Sve obaveze oko dece obavlja sama, jer njen bivši muž, glumačka zvezda Vensan Kasel nije previše zainteresovan za to.

foto: AP/Joel C Ryan

Jedna od najlepših glumica svih vremena sa ćerkama živi u prelepoj kući s pogledom na okean na obali Francuske. Sada ne može da ide na plažu, ali da slobodno vreme provodi u svojoj bašti.

Njen bivši muž je sada srećno oženjen sa francuskom manekenkom Tinom Kunaki (23), od koje je stariji 30 godina. On je nedavno ponovo postao otac i preselio se u kuću u blizini Monikine.

Beluči je u intervjuu rekla da se njen svet vrti oko dnevnih obaveza njenih ćerki.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Monika je tužna zbog trenutne situacije jer bi želela da se njen bivši više posveti svojoj porodici, pošto se, po njenim rečima, ne bavi dovoljno zajedničkim ćerkama.

- Nadam se da će Vensan u jednom trenutku početi da brine o svemu ovome -rekla je Monika u intervjuu, a to je prva njena zamerka i prozivka na njegov račun u poslednjih više godina.

- Izolacija nas je naterala da se ponovo spojimo, razmislimo o svemu. Prava ljubav, prijateljstvo i porodica su bitni. Moji roditelji imaju 83 i 77 godina i mislim mnogo o njima - dodala je ona.

- Situacija u Francuskoj je strašna, ali svako veče kada vidim broj mrtvih u Italiji, zaprepastim se. Imam kamen na srcu, ja sam empatična i osećam bol drugih - zaključila je zabrinuta Monika Beluči.

foto: Profimedia

kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...