SANDRA BULOK DONIRALA 6.000 ZAŠTITINIH MASKI! Sve je bila ideja njene usvojene dece
Foto: Profimedia

Humanitarac

SANDRA BULOK DONIRALA 6.000 ZAŠTITINIH MASKI! Sve je bila ideja njene usvojene dece

Pop kultura -

Glumica Sandra Bulok odlučila je da pomogne medicinskim radnicima za vereme epidemije korona virusa, te im sa dečkom Brajannom Rendalom i svojom decom poklonila 6.000 N95 maski.

Sandrin dečko je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je glumica dok su ispred nje i radnika koji je prihvatio donaciju, zapakovane kutije sa maskama. Brajan je otkrio da je donacija ideja Sandrine usvojene dece Luisa (10) i Laile (8).

foto: Profimedia

- Deca su želela da daju maske. Njih 6.000 je pošlo za ratnike na linijama fronta u centru LA. Hvala Olivia u "Adventist Health White Memorial". Hvala Riikardo u "Children's Hospital Los Angeles" ... Luis i Laila nisu mogli bolje izabrati - napisao je Sandrin dečko.

Zbog nedostatka zaštitnih maski i druge opreme širom sveta, glumica je među grupom poznatih koje su donirale medicinsku opremu.

Reperi Džej Zi i Mik Mil donirali su 100.000 hirurških maski uz pomoć svoje organizacije "Reform Alliance" Glumački par Rajan Rejnlods i Blejk Lajvli donirali su milion dolara za obroke širom Amerike Americi, a Rasel Vilsom i Sijera donirali milion obroka, preko organizacije "Food Lifeline" iz Sijetla.

Takođe, serije kojima je tema medicina, poput "Grey's Anatomy", "The Good Doctor" i "The Resident", donirali su svoju medicinsku opremu bolnicama širom Amerike.Podsećamo, Sandra i Rendal u skladnoj vezi su od 2015. godine, a svoj privatni život pokušavaju da sakriju od očiju javnosti.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track