POD NOŽ NISAM IŠLA, BOGU HVALA! Snežana Savić surovo iskrena: Progovorila i o PARTNERU, a tek šta kaže o ZAVOĐENJU!
Foto: Vladimir šporčić

objasnila

POD NOŽ NISAM IŠLA, BOGU HVALA! Snežana Savić surovo iskrena: Progovorila i o PARTNERU, a tek šta kaže o ZAVOĐENJU!

Pop kultura -

Snežana Savić istakla je da se u najnovijem poslovnom poduhvatu baš pronašla, jer je i sama zavodnica poput lika kojeg tumači.

U serijama vas uvek gledamo kao opasnu zavodnicu. Uloga Maline Vojvodić u "Srećnim ljudima" i sada Donke u "Igri sudbine"... Da li vam prijaju takve uloge?

"Sad u ovim godinama volim da moja zavodljivost bude komična. Kroz karijeru sam imala slične uloge koje podrazumevaju da budem zavodnica. Donka vuče na komiku, nije samo apriori zavodnica. Znate kako se kaže - strašno je kada je žena lepa, ne zna kada treba da ostari."

Kolika je sličnost između uloga zavodnice i vas u privatnom životu?

"Ova uloga je pisana kao za mene. Nekako mi je jedan na jedan. Isto mislim da je odlično podeljen kasting sa svim glumcima. Sve uloge su takve, Milica Milša je sada najzrelija i najlepša. Matea je odlična u ulozi Sofije."

Šta je tajna vašeg dobrog izgleda? Jeste li radili neke estetske zahvate?

"Ništa to nisam radila, Bogu hvala. Genetika je odigrala glavnu ulogu."

Jeste li zadovoljni emotivnim životom, šuškalo se da imate partnera?

"Kada sam jednom prilikom izjavila da imam svog nežnog prijatelja za duge šetnje, ljudi na ulici su mi prilazili i čestitali. Ovog puta ću reći kao naši stari, da volim da budem interesantna. U ovim lepim godinama sam sama, mada ima interesenata."

Da li vam mlađe kolege traže savet?

"Ako me neko nešto pita, mogu da mu sugerišem nešto sa mog aspekta i iz iskustva, ali na kraju krajeva, više očiju više vide. Uvek vidite bolje nekog drugog od vas samih. Možete da pomislite da nešto dobro radite, ali da onda to ne bude tako. Nešto vam nekada ne liči ni na šta, ali da fenomenalan rezultat. U tome je ta umetnost glume, ima tu čaroliju, da nikada ne znate šta će izaći iz svega."

foto: Printscreen Jutro

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Vladimir Šporčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track