MORBIDNO: Eva Ras u plastičnoj kesi za mrtvace!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen

Glumica želi sebi smrt

MORBIDNO: Eva Ras u plastičnoj kesi za mrtvace!

Pop kultura -

Eva Ras dane u karantinu koristi kako bi svoj strah i zabrinutost pretočila u umetničku tvorevinu, posebno za Fotošop, čiju je upotrebu znatno usavršila otkako ima višak vremena.

U početku je pomoću montaže pravila zanimljive slike, poput one kako šeta ulicama Beograda tokom policijskog časa, a onda je prešla na morbidne ideje.

Na fotografije na kojoj mrtvog pacijenta na nosilima guraju lekari Eva je napravila sebe, odnosno svoju glavu je stavila umesto mrtvog čoveka pomoću Fotošopa. Tu sliku objavila je na društvenoj mreži Fejsbuk, gde su njeni pratiocu u šoku i neverici komentarisali bizarni potez slavne glumice.

Nije ovo prvi put da Eva napravi pometnju na socijalnim mrežama. Najviše to čini zahvaljujući svojim izjavama i statusima, kritikujući razne društvene pojave i pojedince. Poslednjih dana dosta je pisala o tome da joj sve teže pada obavezni karantin, u kojem se nalazi više od meseca dana jer pripada populaciji građana starijih od 65 godina. Takođe, pažnju je izazvala i kada je pre nekoliko meseci, opet uz upotrebu Fotošopa, objavila sliku svoje ćerke Krune Ras, koja je preminula pre više od 25 godina.

Kurir / I. E.

Foto: Printscreen, Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track