BRED I JA SMO ODMAH KLIKNULI! Svi detalji odnosa glumca sa Dženifer Aniston: Sve je išlo kao PO LOJU!
Foto: Profimedia

nekad i sad

BRED I JA SMO ODMAH KLIKNULI! Svi detalji odnosa glumca sa Dženifer Aniston: Sve je išlo kao PO LOJU!

Pop kultura -

Od razvoda Dženifer Aniston i Breda Pita prošlo je 15 godina, a njihova ljubavna priča i danas se prepričava. Navodno, par je uvek imao dobar odnos i glumica je bili gotovo sigurna da će pored njega doživeti duboku starost, međutim, raskantali su se posle svega pet godina braka, a on je brzo nastavio dalje uz Anđelinu Džoli - šok zbog kog su goreli strani mediji.

Dženifer Aniston od 2015. do 2017. godine bila je u braku sa Džastinom Teroom, a Branđelina je zvanično "pukla" 2019, a imaju šestoro dece zajedno.

Prema pisanju stranih medija, bivši supružnici sada obnavljaju prijateljski odnos, a mnogi sumnjaju i da su se pomirili pa svojoj ljubavi dali još jednu šansu. Ipak, Dženifer je od samog početka govorila kako su njih dvoje suđeni jedno drugom.

Inače, Bred i Džen spojili su njihovi agenti 1998. godine. Glumac je tada bio raskinuo veridbu sa Gvinet Paltrou. Već nekoliko meseci kasnije Anistonova je blistala uz njega, a po prvi put u javnosti zajedno su se pojavili na dodeli Emi nagrada 1999. godine. Bred je kroz mesec dana od toga zaprosio Dženifer, a glumica se prstenom pohvalila u bekstejdžu Stingovog koncerta. Brak je bio sklopljen na leto 2000. godine u Malibuu. Imali su veliko venčanje, iako su se oboje protivili tome da ceremonija bude javna.

Tokom jednog intevjua Dženifer Aniston je progovorila o svom prvom sastanku sa Bredom. Glumica je tada priznala da joj je bilo jako zabavno i da joj se svideo na prvu.

"Oboje smo znali da se sviđamo jedno drugome", prisećala se glumica: "Bilo je čudno. Pomislila sam: 'Ovo je čudno. Sve je prošlo tako glatko... Ovo je bilo jako zabavno", ispričala je ona, koja je imala i veliku želju da osnuje porodicu sa njim, uverena da će uspeti dobro da izbalansira karijeru i majčinstvo.

Ipak, sačekala ih je mnogo drugačija sudbina.

Po rastanku od Anželine, Bred Pit navodno je zvao Džen i izvinio joj se za sve što je smatrao greškom u njihovom braku.

"Mnogo je drugačiji nego što je bio kad su njih dvoje bili zajedno. Postao je samokritičan i dosta je radio na sebi", ispričao je izvor stranim medijima 2016. godine, pa dodao da između Breda i Dženifer nema nićeg više od prijateljstva, iako su se fanovi i tada nadali da su obnovili ljubav. Ujesto toga, postali su dobri prijatelji i od razvoda nisu bili toliko bliski.

Par i dalje ne komentariše glasine da se trenutno mire, kao i one da su za vreme korone u zajedničkom karantinu.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/TheBlast/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track