Najnovije vesti

SVAKE VEČERI GA GLEDATE NA TELEVIZIJI! A njegova žena pevala je na Beoviziji: Glumac nikad iskrenije o BRAKU SA NJOM!
Foto: Printscreen

DETALJI

SVAKE VEČERI GA GLEDATE NA TELEVIZIJI! A njegova žena pevala je na Beoviziji: Glumac nikad iskrenije o BRAKU SA NJOM!

Pop kultura

Vladan Savić još kroz pozorišne role pokazao je svoj veliki talenat, a kao Ivan Ožegović u "Igri sudbine" skoro da je i udvostručio svoju popularnost. Inače, on je stalni član dramskog ansambla Pozorišta na Terazijama od 1991. godine, kao i njegova supruga Kristina, s kojom igra zajedno u nekoliko samostalnih predstava.

Kristina je završila nižu i srednju muzičku školu, a 1995. primljena na klavirski odsek Akademije u Novom Sadu. Diplomirala je na ovom odseku u klasi prof. Iris Kobal, kao jedan od najboljih studenata generacije.

Tokom muzičkog školovanja bavila se pevanjem radeći sa mnogim bendovima, da bi 1998. postala stalni član Čolićevog pratećeg benda, u svojstvu pratećeg vokala. Iste godine počinje da radi u Pozorištu na Terazijama, kao solista hora, gde je i danas stalno zaposlena. 

foto: Printscreen

Kristina je u periodu od 2009. do 2012. nastupala je sa Ivanom Bosiljčićem na njegovim muzičko-poetskim večerima više od 100 puta u zemlji i inostranstvu, a ono što je posebno zanimljivo jeste da je 2013. nastupila na Beosongu, a tekst za numeru "Za tebe živim" - napisao je njen suprug.

Na pitanje da li je danas teško staviti znak jednakosti između braka i ljubavi i koliko smo spremni da se za to žrtvujemo, Vladan kaže:

"Izgubile su se mnoge vrednosti i sve je teže izjednačiti ta dva pojma. Nekada se to podrazumevalo. U ovim vremenima, kada se veliki broj brakova olako raspada, naš kabare daje podršku toj instituciji. Hoćemo da ukažemo koliko je važno i lepo sačuvati bračnu zajednicu."

foto: Youtube screenshot

Kurir.rs, M.G/Novosti/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...