OVO SU DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA: Evo šta sleduje Kejt Midlton ukoliko se razvede od princa Vilijama!
Foto: Profimedia

ostaće bez ovoga

OVO SU DETALJI PREDBRAČNOG UGOVORA: Evo šta sleduje Kejt Midlton ukoliko se razvede od princa Vilijama!

Pop kultura -

Princ Vilijam i Kejt Midlton zavetovali su pre devet godina 29. aprila 2011, a u braku su dobili troje dece - princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luja. Evo šta sleduje Kejt ukoliko se razvede od njega.

foto: Profimedia

Princa Vilijama i Kejt Midlton upoznali su se tokom studija na prestižnom Univerzitetu Sent Endrus u Škotskoj, ali njihova romansa ima i jednu mrlju - raskid koji se dogodio 2007. godine, a koji je potrajao nekoliko meseci.

Nakon nekoliko godina zabavljanja, princ Vilijam je rešio da 2010. godine zaprosi Kejt i predstavi je celom svetu. Verenički prsten kojim je isprosio njenu ruku pripadao je njegovoj majci princezi Dajani. Napravljen je od četrnaest dijamanata koji okružuju dvanaestokaratni safir u sredini.

Inače, ono što javnost nije znala jeste da je zapravo princ Hari trebalo da dobije taj prsten, dok je Vilijamu pripao čuveni sat marke "kartije" koji je njihova majka stalno nosila, ali su se zamenili.

Princ Vilijam i Kejt Midlton zavetovali su se u Vesminsterskoj katedrali, a njihovo venčanje pratilo je više od dve milijarde ljudi širom sveta.

Princ Vilijam i Kejt Midlton potpisali su predbračni ugovor, čiji se detalji drže u strogoj tajnosti. Ipak, postoje priče o nekim navodnim detaljima iz ugovora, poput toga da Kejt, u slučaju razvoda, nema pravo na Vilijamovu imovinu, već samo na određeni novčani iznos. Stručnjaci smatraju da je reč o milionskom iznosu uz godišnji novčani dodatak. U slučaju da se Kejt preuda, iznos bi se smanjio, a indiskretno ponašanje u javnosti dovelo bi do toga da ostane potpuno bez novčane nadoknade. Takođe, u slučaju razvoda, njihova deca bi ostala sa princom Vilijamom, a Kejt bi imala pravo da ih posećuje.

Kurir.rs / Alo / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track