HARI HITNO PREVEZEN NA PSIHIJATRIJU?! Princ doživeo nervni slom: Strah i panika ga SLOMILI!
Foto: Profimedia

skandalozno

HARI HITNO PREVEZEN NA PSIHIJATRIJU?! Princ doživeo nervni slom: Strah i panika ga SLOMILI!

Pop kultura -

Princ Hari navodno je hitno prevezen u psihijatrijsku kliniku, pošto je doživeo nervni slom, pišu strani mediji. Kap koja je prelila čašu bilo je odvajanje od porodice - korak na koji se odlučio kako bi zaštitio suprugu Megan od javnosti, koja joj nije bila baš naklonjena.

Kako se dalje navodi, princ je non-stop ponavljao kako ne želi da se njoj dogodi isto što i njegovoj majci Dajani, pa su ga strah i panika u potpunosti slomili.

"Hari je sam priznao da ne može da veruje koliko mu se život promenio i izokrenuo. Megan ga je, na neki način prisilila da odbaci svoju porodicu, prijatelje... kako bi ona mogla da slediti svoj san da postane holivudska glumica - ali to se pretvorilo u njegovu najgoru noćnu moru", tvrdi izvor, pa dodaje kako se Hari oseća izgubljeno i usamljeno jer u Los Anđelesu nema prijatelje.

"Jedini ljudi sa kojima se viđaju su zvezde iz Holivuda sa kojima se Megan sprijateljila kako bi pokrenula svoju karijeru i postala superzvezda", rekao je on, pa opisao kako je došlo do Harijevog nervnog sloma.

"Princ i Megan su se svađali oko toga kako će izgledati njihov život u Americi kad se završe mere karantina zbog koronavirusa, što ga je njega dovelo do tačke pucanja. Završio je u obližnjoj klinici za lečenje mentalnih bolesti. Čuo sam da boluje i od PTSP-a, koji je prouzrokovala smrt njegove majke, a sadašnja situacija i trauma zbog odvajanja od kraljevske porodice mu je to pogoršala", kaže on.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track