TREBALO JE DA GLUMI PROROČICU PA POLOMILA RUKE Jezive stvari desile su se na snimanju serije o BABA VANGI a je sve stalo
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

TREBALO JE DA GLUMI PROROČICU PA POLOMILA RUKE Jezive stvari desile su se na snimanju serije o BABA VANGI a je sve stalo

Pop kultura -

Bugarska proročica Vangelija Dimitrova, poznatija kao Baba Vanga, svojom životnom pričom i proročanstvima predstavlja nepresušni izvor brojnih zanimljivosti i vesti u savremenom dobu. Posebno interesovanje za neobičnu vidovnjakinju poraslo je nakon ruske serije "Vanga" snimljene 2013. godine.

Tokom rada na seriji dogodili su se čudni događaji, a o njima su svedočili tvorci ostvarenja, kao i glumci u intervjuima.

foto: Printscreen/Instagram

"Vanga" je TV format koji je zbog same tematike, od samog početka, obavijen velom misterije i onostranog.

Glumica Ina Ćurikova, kojoj je prvobitno bila ponuđena uloga poznate slepe proročice, slomila je obe ruke, te zbog nezgode nije mogla učestvovati u projektu, ali to nije jedini čudan događaj. Reditelja Sergeja Berčukov tokom rada na seriji umalo nije udario voz.

?? ❤️

A post shared by Inna Churikova (@inna_churikova_official) on

Proces snimanja je konstantno, neobjašnjivo, kasnio, a sve je prekinuto sa dolaskom glumice Elene Jakovljeve u tim.

Popularna ruska glumica koja je tumačila Baba Vangu u starim danima, te zbog toga prošla kroz drastičnu fizičku transformaciju, u nekoliko navrata je u intervjuima priznala kako smatra da ju je pokojna proročica "prihvatila za ovu ulogu" i odobrila da je tumači jer je prepoznala njenu mentalnu privlačnost.

Желаю всем хорошего дня?❤️

A post shared by Елена Яковлева (@elenayakovleva_fan) on

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track