GRUPA ALISA SLAVI 35 GODINA RADA: Za jubilej album i nova verzija hita SANJA!
Foto: Ranko Jurjević

lepo

GRUPA ALISA SLAVI 35 GODINA RADA: Za jubilej album i nova verzija hita SANJA!

Pop kultura -

Grupa Alisa za jesen 2020. sprema novi album, kojim će obeležiti 35 godina karijere.

Na izdanju će, pored novih pesama, biti i starih hitova kao što su "Sanja", "Kesteni", "Posle devet godina", "Skidam košulju da legnem", "Da li si čula pesmu umornih slavuja", "Sećanja" i druge...

- Grupa Alisa je u ovim teškim trenucima uz svoj narod. Nadamo se da će sve ovo uskoro biti iza nas, a u ime grupe delim naše nade da ovu godinu završimo velikim koncertom u Beogradu, kojim ćemo, uz muziku koja nas povezuje, obeležiti 35. rođendan grupe - kaže frontmen Peđa Cvetković.

Album će objaviti PGP RTS, a produkciju potpisuje Vladimir Negovanović. Grupa trenutno promoviše spot za pesmu "Blago onom ko te ne sanja", u kome su manekeni Isidora Građanin i Rade Maričić.

Bend Alisa ponovo nastupa u originalnom sastavu, uz dva dva nova člana: Miroslav Živanović Pile (vokal), Predrag Cvetković (bubnjevi i udaraljke), Aleksandar Kićanović (klavijature), Marko Glavan (bas) i Zoran Jančeski Joza (gitare). Grupi su se priključili violinistkinja Marija Petrović i gitarista Dušan Vasiljević Tesla.

Beogradski bend Alisa nastao je davne 1984. godine i do sada su objavili pet studijskih albuma, kompilaciju "Zlatna kolekcija", a gostovali su i na brojnim kompilacijama i albumima.

foto: Ranko Jurjević

Kurir.rs/Foto: Ranko Jurjević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja