Najnovije vesti

STIGLA ODLUKA: Hurricane predstavlja Srbiju na Evroviziji?!
Foto: Ana Paunković

EVO ŠTA KAŽU DEVOJKE

STIGLA ODLUKA: Hurricane predstavlja Srbiju na Evroviziji?!

Pop kultura

Izbor za Pesmu Evrovizije ove godine nije bio takmičarskog karaktera zbog pandemije virusa korona, Evropska radiodifuzna unija je odlučila da se takmičenje sledeće godine održi u Roterdamu.

"Zbog finansijskih problema koji su prisutni u svetu, donesena je odluka da sledeće godine neće biti održana Beovizija, takmičenje na kojem bi trebalo da se izabere predstavnik Srbije na Evroviziji. Poslednji put ovo takmičenje prekinuto je 2009. godine, a potom je počelo da se održava ponovo od 2019. godine. Stoga će 2021. godine u Roterdamu boje naše zastave braniti devojke koje su ove godine trebale da nastupaju u Holandiji, ali zbog pandemije Covid-19 nisu uspele. Grupa “Hurricane” koju čine Ivana Nikolić, Sanja Vučić, Ksenija Knežević na proleće će otputovati u Roterdam, ali sa novom pesmom koja će biti urađena do tada. Zbog pravila koja su veoma stroga, moraće da se do naredne godine pošalje nova pesma koja će biti izvedena na velikoj sceni", objašnjava izvor blizak produkciji RTS i dodaje:

foto: Damir Dervišagić

"Uložićemo najveće napore kako bismo ponovo imali odličnu pesmu s kojom bismo mogli da se takmičimo i ostvarimo najbolje moguće rezultate. Devojke imaju dovoljno vremena da se spreme kada je reč o koreografiji, pevanju, kostimima i mnogim drugim stvarima. Bitno je da se uradi najbolja moguća pesma i da Srbija ima dostojnog predstavnika na ovom velikom takmičenju. U narednim nedeljima će se napraviti detaljan plan o tome šta će biti urađeno u narednim mesecima."

"S obzirom na to da je ove godine otkazan Evrosong, mi bismo volele da dobijemo šansu da predstavljamo našu zemlju i 2021. godine. Odluka je svakako na RTS, a mi ćemo biti veoma srećne ako to budemo mi. Pokazale smo da možemo da ispunimo sve uslove za jedno veoma kompleksno takmičenje kao što je Evrosong. Trudile smo se ove godine i spremne smo da sledeće godine još više damo sebe i svoj maksimum, te da onda 2022. godine ovo takmičenje vidimo u Srbiji", izjavile su ove popularne devojke.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Ana Paunković

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...