PRIČALO SE DA JE ONA PITOVA DEVOJKA! A ovo je prava istina: Alija konačno progovorila o odnosu sa HOLIVUDSKIM ZAVODNIKOM
Foto: Profimedia

mesecima se spekulisalo

PRIČALO SE DA JE ONA PITOVA DEVOJKA! A ovo je prava istina: Alija konačno progovorila o odnosu sa HOLIVUDSKIM ZAVODNIKOM

Pop kultura -

Alija Šavkat nedavno je u jednom velikom intervjuu između ostalog progovorila i o odnosu sa Bredom Pitom, te spekulacijama da je sa njim u vezi. Tom prilikom, dodala je da ne voli što je prate paparaci iako je glumica i umetnica. Naime, tada je muči osećaj da je "gola u školi i da svi gledaju samo u nju".

"Nismo par, samo smo prijatelji", zapušila je ona usta svima koji su mesecima pričali o tome kako su ona i Pit zajedno, pa nastavila o paparacima.

"Sve mi je ovo previše. Imam osećaj kao da sam gola na školskom hodniku i da svi gledaju u mene", istakla je ona.

foto: Profimedia

Ona je istakla da se družila s Bredom i tokom samoizolacije, ali među njima se ništa osim prijateljstva ne događa, niti su razvili bilo kakve emocije u ljubavnom smislu.

Izvor blizak njima je rekao da se druže puno, jer žive blizu jedno drugog i da su im kuće udaljene samo 10 minuta, kao i da su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i da su se odmah zbližili kao prijatelji.

foto: Profimedia

Kurir.rs, M.G/Vulture/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track