VANA PRIZNALA ONO ŠTO SU SE SVI PITALI: Jutjuberi od JEDNE FOTKE zarađuju HILJADE €! Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI
Foto: Printscreen/Instagram

ŠOK

VANA PRIZNALA ONO ŠTO SU SE SVI PITALI: Jutjuberi od JEDNE FOTKE zarađuju HILJADE €! Od cifre će vam se ZAVRTETI U GLAVI

Pop kultura -

Popularna jutjuberka Va Vana je progovorila o tome koliko zarađuje u svom poslu.

Vanja Veljić iznela je nekoliko detalja koji su nepoznati javnosti. Kada su Vanju pitali da li od nekih objava može da se zaradi do 500.000 evra.

"Iskreno, da. Ja kao dete koje je raslo u porodici koja je imala novca, meni je neprijatno da tražim toliku sumu jer znam za koliko moji roditelji rade mesečno. Glupo mi je da uzmem za jedan post toliko i toliko. Možda ja zbog toga imam niže cene, trudim se da ne preterujem, neki to stvarno rade. Najveća cifra je da jedna influenserka za jednu sliku na Instagramu uzme 800.000 evra. Mislim da od Jutjuba može da se živi lepo, tačnije od marketinga. To je sve", rekla je ona.

Jutjuberka je progovorila i o druženju sa Leom Stanković.

"Nas dve smo se na početku 'gotivile'. Posle toga se više nismo družile, nije mi legla. Obe znamo da jedna drugoj na neki način ne prijamo. Meni ona nije baš osoba sa kojom bih mogla da sedim i nešto pričam", izjavila je Vanja.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track