MIRKA SA DECOM OSTALA U PRESTONICI! A Vujadin na Kipar otišao sam: Ovo je pravi razlog ZAŠTO! Glumica otkrila SVE!
Foto: Printscreen/Premijera

objasnila

MIRKA SA DECOM OSTALA U PRESTONICI! A Vujadin na Kipar otišao sam: Ovo je pravi razlog ZAŠTO! Glumica otkrila SVE!

Pop kultura -

Mirka Vasiljević otkrila je da se ona i njena porodica osećaju dobro nakon borbe sa koronavirusom i da njenog partnera Vujadina, koji je sada na Kipru, sledeće nedelje očekuje povratak ekipi. Ona je sa decom, pak, rešila još neko vreme da boravi u domovini, kako bi mališani bili u prilici da uživaju u porodičnom okruženju.

"Trebalo je i ja da odem za njim na Kipar, ali ostala sam malo duže kako bi deca još malo uživala sa našim porodicama. Međutim, u međuvremenu je Srbija ponovo dospela na 'crnu listu' zemalja, tako da do avgusta ne verujem da ćemo moći da odemo. Nadamo se da ćemo u avgustu biti svi sa Vujadinom", objasnila je ona u emisiji "Kec na jedanaest".

Mirka je i istakla i da je njen suprug na Kipar stigao sa dva negativna testa, kako nalažu propisi, i da je sve u najboljem redu.

"Bogu hvala, Vujadin je odlično, ali sada jeste kod kuće jer smo za njih rizična zemlja, pa je preventivno kod kuće kako bi zaštitio i sebe i druge. Ali, sledeće nedelje priključuje se ekipi. Trenirao je ovih dana kod kuće i sledeće nedelje nastavljaju tamo gde su stali u martu kada je prvenstvo prekinuto."

Glumica je priznala da se ove situacije upravo najviše i plašila dok su bili na Kipru, a ovde na snazi bila vanredna situacija.

"Vujadin je imao prvenstvo, deca su išla u školu i tamo je od početka bila dosta drugačija situacija nego ovde, povoljnija. Kada je došao trenutak da se vratimo u Srbiju strahovala sam od ove situacije – da ćemo biti razdvojeni. Kada ne radim, najviše volim da smo svi zajedno, jer je porodica najveća radost", zaključila je ona.

foto: Dragana Udovičić

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Premijera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track