UVOD U ANATOMIJU VRTEĆE SE OKO KORONE! Iz prve ruke saznali su OVO, pa rešili da sve do detalja POKAŽU JAVNOSTI!
Foto: Printscreen

priča se

UVOD U ANATOMIJU VRTEĆE SE OKO KORONE! Iz prve ruke saznali su OVO, pa rešili da sve do detalja POKAŽU JAVNOSTI!

Pop kultura -

Producenti "Uvoda u anatomiju" rešili su da se tokom sedamnaeste sezone ove serije bave koronavirusom. Navodno, oni se pre svake nove sezone sastaju sa pravim lekarima, koji im mnogo šta prenose iz prve ruke kako bi izvesnu problematiku verodostojno preneli svojoj publici. Tako će, prema pisanju stranih medija, biti i sada - jer se serija i inače bavi atuelnim temama.

"Pre svake sezone scenaristi se sastaju sa pravim doktorima i sa njima razgovaraju o njihovim iskustvima sa posla, što neretko uključuje i brojne bizarne i smešne događaje. Međutim, ovogodišnji sastanci su više izgledali poput svojevrsne terapije, jer nam je nekoliko zdravstvenih radnika iz prve ruke detaljno opisivalo sopstvena iskustva u borbi s pandemijom koronavirusa", rekla je producentkinja serije Krista Vernof.

"Mnogi lekari su o svojim iskustvima najpre razgovarali s nama. Neki su doslovno drhtali prepričavajući ono kroz šta su prošli, nastojeći pritom da ne zaplaču. Bledih i iscrpljenih lica govorili su nam o borbi protiv koronavirusa kao da govore o ratu – ratu za koji nisu bili ni obučeni ni pripremljeni", dodala je ona.

Iako još nisu poznate pojedinosti o tome na koji će se način poznati likovi nositi s pandemijom, Krista je otkrila da će doktor Oven Hant biti vrlo aktivan i koristan. Uprkos tome što snimanje sedamnaeste sezone serije još nije počelo, scenaristi smišljaju kako da predoče stvarnost pandemije u ovu serijsku bolnicu, a istovremeno zadrže humor i malo romantike, po kojoj je serija svakako poznata. Producentkinja svakako s nestrpljenjem očekuje nastavak snimanja serije sa doktorkom Meredit Grej, Mirandom Bejli i ostatkom lekarske ekipe.

foto: PRintscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track