ZALJUBILI SU SE NA SNIMANJU KULTNOG FILMA! Venčali su se u velikoj tajnosti, a onda je začela UZ POMOĆ LOZE SA HILANDARA
Foto: Dragana Udovičić

Ljubavna priča Slobe i vojina

ZALJUBILI SU SE NA SNIMANJU KULTNOG FILMA! Venčali su se u velikoj tajnosti, a onda je začela UZ POMOĆ LOZE SA HILANDARA

Pop kultura -

Mnoge velike ljubavi rodile su se na snimanju nekog fiIma, pa su se posle preselile i u stvarni život. Baš iz tog razloga najpoznatiji glumački bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković pamtiće "Zonu Zamfirovu" dok su živi.

Oni su se upoznali i zavoleli 2002. godine pred kamerama ovog kultnog ostvarenja Zdravka Šotre.

foto: Printscreen

lako su u tom trenutku oboje imali partnere, Vojin je bio u braku sa novinarkom Natašom Milovanović, a Sloboda u vezi sa rediteljem Jugom Radivojevićem, glumci nisu ni htelini uspeli da sakriju simpatije.

Ćetković je rado govorio o prvom susretu sa sadašnjom suprugom na snimanju "Zone".

foto: Printscreen

- Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, još uvek je bila studentkinja. Snimatelj me je pozvao da nešto pogledam, a Sloboda je stajala nedaleko odatle. Tada sam je prvi put zapazio. Ona se smeškala kada me je ugledala - kaže popularni glumac, koji je u Zoni igrao Maneta, dok je sloboda bila Vaska, najbalja drugarica glavne junakinje.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

I Slobodi je taj njihov prvi susret takođe ostao u sećanju. Lepa glumica priznaje da je Vojina zapazila još kao klinka u hit seriji. "Porodično blago", zahvaljujući kojoj je Ćetković stekao veliku popularnost.

- Dok smo snimali "Zonu Zamfirovu" Vojin je bio distanciran prema svima. Tada nismo imala, kao i svaka klinka - priča glumica i dodaje:

- Moj muž je veoma duhovit i savršen je, veliki je komičar, ali je pre svega požrtvovan otac i pravi porodičan čovek, pa tek onda glumac.

Obostrane simpatije iz "Zone" nisu se ugasile ni 2003. godine, dok su zajedno snimali film "Pljačka Trećeg rajha". Ubrzo je Vojin stavio tačku na svoj brak, a Sloboda je raskinula vezu sa Jugom Radivojevićem. Tako da su zvanično Boba i Vojin svoju ljubav započeli jedne letnje noći 2004. godine. Venčali su se 2008. godine na ceremoniji koju su održalic u najvećoj tajnosti. Kum im je bio Nikola Đuričko, koji je takođe bio deo filma "Zona Zamfirova".

Dve godine kasnije, glumci su dobili bliznakinje Milu i Veru.

Podsetimo i to, Slobodi i Vojinu dugo je trebalo da se ostvare u najvažnijoj životnoj ulozi - ulozi roditelja. Glumački par godinama je radio na potomstvu, ali bezuspešno, sve do momenta kada su čuli da im može pomoći čudotvorna loza Svetog Simeona Mirotočivog sa Hilandara.

"Naša poznata glumica Sloboda Mićalović dobila je bliznakinje pomoću čudotvorne loze sa Hilandara. Pričala mi je to Sloboda, koja je, takođe, prijatelj manastira. Njoj je lozu doneo kolega Ivan Bosiljčić, preko svojih prijatelja, jer Vojin i ona četiri i po godine nisu mogli da imaju decu. Zahvaljujući lozi, oni su dobili bliznakinje Veru i Milu", otkrio je u jednoj emisiji prijatelj para.

foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track