PEVAČICA IZ BRAZILA LUDUJE U HRVATSKOJ: Evo šta radi vrela ANITA! Izoperisala se iz OVOG RAZLOGA!
Foto: Printscreen/Instagram

ŽIVOTNA PRIČA

PEVAČICA IZ BRAZILA LUDUJE U HRVATSKOJ: Evo šta radi vrela ANITA! Izoperisala se iz OVOG RAZLOGA!

Pop kultura -

Brazilska pop zvezda Anita došla je na Hvar u Hrvatsku.

Larisa de Makedo Mašado, poznata pod pseudonimom Anita, brazilska je kantautorka i glumica. Larisa je šefica, a Anita je produkt.

"Mislim da je najveći deo uspeha moja posvećenost, a ne moj talent. Ne mislim da imam najbolji glas ikad. Mislim i da nemam najbolji izgled ikad - zahvaljujući estetskim operacijama izgledam dobro, ali nisam Mis Amerike. Samo sam marljiva osoba", rekla je Anita u jednom intervjuu.

Na Hvar je pristigla u društvu najbližih prijatelja, a čim su stigli na ostrvo uputili su se prema Stipanskoj uvali, tačnije u poznati klub gde se atraktivna Brazilka fotografisala s bar menadžerom, a potom je i zaplesala s ostalim gošćama kluba.

Odrastajući u skromnom kvartu Ria, kao kćerka majke umetnice majstora i oca koji je prodavao (i još uvek prodaje) automobilske baterije, mlada Larisa suočena je s pritiskom da odabere praktično zvanje koje će joj doneti siguran novac. Odlučila se za poslovnu administraciju, nakon srednje škole dobila je posao u računovodstvu multinacionalnog rudarskog konglomerata, ali tada ipak odustaje od sigurnog posla kako bi ostvarila muzičku karijeru.

I u tome vrlo brzo uspeva zahvaljujući kućnom Jutjub videu, u kojem peva na bočicu dezodoransa umesto pravog mikrofona, koji je postao viralan i doneo joj prvi muzički ugovor.

Mlada pevačica, bez srama, priznaje da koristi plastične operacije kako bi održala sliku koju je odlučila projektovati. Dosad je uradila najmanje osam zahvata. Pevačica je spremna da osvoji američko tržište, a do tada uživa u komšijskoj Hrvatskoj.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Alo, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track