DANIJELA JE KRILA KROZ ŠTA PROLAZI: Potresne scene iz njenog filma i fotografije posle noći u kojoj je doživela pakao!
Foto: Printscreen

hrabar potez

DANIJELA JE KRILA KROZ ŠTA PROLAZI: Potresne scene iz njenog filma i fotografije posle noći u kojoj je doživela pakao!

Pop kultura -

Danijela Štajnfeld otkrila je u svom dokumentarcu "Zaceli me" da ju je silovao moćnik iz srpske filmske industrije, zbog čega je i napustila Srbiju.

Video dnevnik
Video dnevnikfoto: Printscreen

Lepa Mariola iz filma "Ivkova slava" trenutno živi u Njujorku, a ova vest šokirala je njene prijatelje i kolege, s kojima smo juče razgovarali. Danijela je rodom iz Ruskog Krstura u Vojvodini, govori četiri strana jezika, a diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2008. godine u klasi profesora Dragana Petrovića. Od kolega niko nije želeo da priča pod imenom i prezimenom, a svi gotovo imaju identičan odgovor: - Za nas je sve ovo šok. Ona je posebna i sjajna glumica i uz sve što je prošla nadamo se i voleli bismo da nastavi karijeru i ovde na našim prostorima - kažu kolege.

foto: Printscreen

I Danijela, koja je film predstavila u Sarajevu, samo je potvrdila i njihove reči. - Posle silovanja poveravala sam se jedino svom laptopu. Snimala sam male video-zapise, koji su na kraju završili u dokumentarcu. Oni su danas jedan dragoceni testament, jer pokazuju kako se žrtva ponaša nakon zlostavljanja - otkrila je glumica.

Kurir/ Foto: Printsreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track