ĐOKOVIĆ ZVEZDA NOVE SERIJE! ANDRIJA MILOŠEVIĆ O SARADNJI: Nole je moja inspiracija i sa njim delim životnu filozofiju!
Foto: Privatna Arhiva

Saznajemo

ĐOKOVIĆ ZVEZDA NOVE SERIJE! ANDRIJA MILOŠEVIĆ O SARADNJI: Nole je moja inspiracija i sa njim delim životnu filozofiju!

Pop kultura -

Popularni glumac i vrsni komičar Andrija Milošević i ove jeseni će nas obradovati novom serijom, a jedino što je zasad poznato jeste da će mu u jednoj od epizoda gost biti i Novak Đoković.

Novi format nije klasična igrana struktura, već je Andrija odlučio da snimi svoje prijatelje i poznanike u nekim neobičnim situacijama. Scene sa teniserom snimljene su tokom Adrija tura, na kome je Milošević bio jedan od domaćina.

Na naše pitanje može li da otkrijete detalje novog projekta, koji će se od jeseni emitovati na Superstar TV kanalu, a u kojem učestvuju slučajni prolaznici, pa i Novak Đoković, glumac je dao pravi filozofski odgovor.

- Nole je umetnik. Čovek. Gladijator. Svetski prvak. On je inspiracija i sa njim delim životnu filozofiju. Budimo srećni što još među nama ima ljudi, pravih ljudi. Oni su budućnost - rekao je Milošević.

foto: Printscreen/Instagram

Popularnost je Andriju Miloševića sačekala već s prvim ulogama, a upisao je akademiju a da prethodno nikad nije otišao u pozorište. Vrtoglavu slavu donela mu je uloga Banje u seriji "M(j)ešoviti brak" 2004. godine.

Posle toga, čini se, sve je išlo glatko. Usledio je serijal "Andrija i Anđelka", ali i "Slatke muke". - Uvek postoji nešto što niste uradili ili što ste mogli bolje. Ali ja sam zadovoljan, jer sam išao svojim putem, bez obzira na komentare.

Kada smo počinjali sa snimanjem serije "M(j)ešoviti brak", u jednoj od prvih nezavisnih produkcija na privatnoj televiziji, govorili su nam da to ne treba da radimo, da bi nakon toga svi ti ljudi iz branše koji su me kritikovali kasnije prošli kroz tu i slične serije - kaže Milošević i dodaje:

- Ja sam OK u svojoj koži, pa tako sam i u miru sa sobom u svakom agregatnom stanju. Gledam svoje projekte s vremena na vreme, i to ono što mi je interesantno ili mi treba zbog sopstvenog profesionalnog napretka. Mediji su moj posao koji volim. Andrija je navodno u pregovorima za još jedan veliki projekat. Lepa Brena planira da snima nastavak "Hajde da se volimo 4", a želja joj je da u glavnim ulogama nađe baš Milošević.

foto: Privatna Arhiva

Iskusan pred kamerom

Snimao i holivudski film

Najbolji teniser sveta Novak Đoković veoma je talentovan za glumu. On je čak proveo jedan dan na snimanju nastavka holivudskog filmskog hita "Plaćenici 2", ali ne kao gost-posmatrač, već kao glumac.

Nole je tada dobio zadatak da u jednoj sceni reketom pokaže teroristima ko je gazda "na terenu". Kasnije te scene nisu završile u filmu, već u dužoj verziji za fanove. Đoković je miljenik glumačkog sveta, a njegove mečeve prate mnogo brojne holivudske face.

Kurir/ Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track