Najnovije vesti

UZBURKALA JAVNOST

AFERA SRPSKI VAJNSTIN! NAJVEĆA TAJNA O SILOVANJU KOJU SAM ČUVALA SVE OVE GODINE: Danijela Štajnfeld uživo otkrila istinu

Pop kultura

Glumica Danijela Štajnfeld izazvala je pometnju u domaćoj javnosti kada je otkrila da ju je na početku karijere silovao filmski moćnik iz Srbije.

Ona je rešila o svemu da progovori u svom "lajv" prenosu na Instagramu.

"Nadam se da ste dobro, javljam se iz Njujorka. Pozdrav Novom Sadu, mom omiljenom gradu", rekla je Danijela na samom početku, dok su je pratioci pozdravljali.

"Hoću da vam kažem da mi je puno srce i drago mi je što mi dajete podršku na socijalnim mrežama, hvala vam. Hvala i ljudima koji prave neukusne i lažne komentare koji me dehumanizuju, oni su potrebni svima nama u ovoj borbi, jer su svedoci u kakvoj kulturi živimo kada se žrtva s*ksualnog nasilja ovako tretira. Ja sam sve što sam htela da kažem rekla u svom filmu, "Zaceli me"... Hoću da vam kažem da sam super, da se čuvam, da sam glasna i osećam podršku. Istina će izaći na videlo, a detalje ćete videti u mom dugometražnom filmu, puno radimo na tome da ga donesemo u Srbiju. 

foto: Printscreen/Instagram

"Taj film nije o meni već posledica ćutanja o s*ksualnom zlostavljanju. Jedva čekam da vidite celu moju istinu i sve što hoću da podelim sa vama što je iskreno i intimno i najveća tajna koju sam čuvala sve ove godine. Sve će se uskoro saznati", dodala je Danijela koja je još jednom naglasila koliko je snažna.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...