IGRE PRESTOLA DONELE JOJ SLAVU, A ŽIVI U SKUPOCENOJ VILI: Emilia prodaje kuću za OGROMNU SUMU, evo kako je UNUTRA! FOTO
Foto: Profimedia

ZAVIRITE U NJEN DOM

IGRE PRESTOLA DONELE JOJ SLAVU, A ŽIVI U SKUPOCENOJ VILI: Emilia prodaje kuću za OGROMNU SUMU, evo kako je UNUTRA! FOTO

Pop kultura -

Emilija Klark za svoj dom odabrala je vrlo modernu i veliku vilu smeštenu u kalifornijskom kvartu koji je poznat po veganskim restoranima i boemskom osećaju.

Ovu nekretninu kupila je pre četiri godine za 4.600.000 dolara, a sada za nju traži gotovo 5.000.000 dolara.

foto: Profimedia

Kuća je pravo arhitektonsko čudo. Izgrađena je 2009. godine i ima dve spavaće sobe i tri kupatila. Prirodna svetlost je bila ključna stavka prilikom dizajniranja ove vile, pa svaka prostorija ima svoj izvor, što u čitavom njenom prostoru kreira osećaj mira. Deluje da je cela u staklu i prozorima, i na neki način se stapa sa raznovrsnim zelenilom koje je okružuje.

foto: Profimedia

U eksterijeru ovu kuću krasi predivna i bujna bašta sa ložom i bazenom. Tu je i garnitura u zemljanim tonovima koja se savršeno uklapa, te deluje da su se dizajneri posebno brinuli da ništa ne naruši estetiku, a da ima dovoljno mesta da se ugoste prijatelji. Elegantna dnevna soba je sa visokim plafonima i policama za knjige koje okupiraju čitave zidove. Jedan deo je od mermera, a tu je i kamin kao i udobne fotelje kako bi ugođaj bio potpun.

1 / 8 Foto: Profimedia

Na gornjem spratu nalazi se udobni i komforni master apartman sa pogledom na baštu i bazen, a vodilo se računa o komforu, pa centralni deo zauzima veliki krevet pun udobnih jastuka. Sama nekretnina vlasnicima obezbeđuje privatnost jer je sa svih strana okružena visokim rastinjem, te je zaštićena od znatiželjnih pogleda. Međutim, deluje da holivudskoj zvezdi to sve ipak nije bilo dovoljno, pa je rešila da pronađe sebi novi dom, a ovaj je stavila na prodaju.

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track