POČELO SNIMANJE NASTAVKA HIT SERIJE DUG MOGU! Bojana Maljević angažovala novog reditelja i nove pisce!
Foto: Promo

konačno

POČELO SNIMANJE NASTAVKA HIT SERIJE DUG MOGU! Bojana Maljević angažovala novog reditelja i nove pisce!

Pop kultura -

Serija "Dug moru", koja je prošle godine oborila sve rekorde gledanosti, konačno dobija svoj nastavak.

Snimanje druge sezone počelo je pre dva dana u Crnoj Gori, a led su probili Vesna Trivalić, Ana Lečić i Vule Marković. Atmosfera na setu je bila odlična, a Ana i Vule otkrili su svojim pratiocima preko društvenih mreža da su svoje prve kadrove snimili pod vodom.

foto: Dragana Udovičić

Prvi dan snimanja protekao je bez Bojane Maljević, a u nastavku biće nekoliko novina. Seriju neće zbog nemogućnosti da doputuje na Lušticu više režirati Goran Gajić, već Gorčin Stojanović, a pored glumice autori scenarija su sada i Maja Todorović, Stevan Koprivica i Milica Konstantinović. Za fotografiju je zadužen Aleksandar Jakonić, a celo snimanje pratiće i fotograf Stefan Vacić.

foto: Marina Lopičić

- Znam da će druga sezona biti još bolja jer ćemo tek sada zasluženo imati dovoljno vremena da se bavimo pričom, scenarijem i razvojem likova, pre svega zahvaljujući Telekomu Srbija kao partneru. Mi smo, znate, ovu seriju počeli da radimo sami, od svog novca, od pozajmljenih para i uz dobru volju ljudi koji su hteli da nam pomognu. Bilo je jako teško. Sad imamo jakog koproducenta, koji će nam omogućiti da stvaramo još bolje - rekla je na kraju druge sezone Bojana za Kurir.

foto: Promo

I nastavak će biti rađen na istoj lokaciji. - Porodica jeste ono što nas prvo određuje i zato su u našoj priči u fokusu odnosi roditelja i dece. Izabrali smo težak zadatak: da pažnju gledalaca održimo bez klasičnih elemenata koji je garantuju, poput seksa, golotinje, akcionih scena ili straha i smeha, koji su takođe dobar put ka visokoj gledanosti. Ovo je teška priča u kojoj nije važno ko je kriv ili "ko je ubica", već kako ko sa svojom krivicom živi. Verujem da svaki dug mora da se vrati. Voljno ili nevoljno. Svesno ili nesvesno, na vreme ili s velikim zakašnjenjem - rekla je Maljevićeva. Nastavak ćemo verovatno gledati na kanalu Superstar TV, ali tek 2021. godine.

foto: Damir Dervišagić

Iskoristili svojih pet minuta: Nove nade Ana, Vule i Pavle

Za prvu sezonu serije "Dug moru" Goran Gajić želeo je da ima nova lica. Za glavne uloge izabrao je Anu Lečić i Vuleta Markovića, za efektnu epizodu Pavla Popovića. Mladi glumci opravdali su ovaj izbor, pa su nakon ovih uloga zaigrali i u "Senkama nad Balkanom", "Biseru Bojane", te u filmu "Dara iz Jasenovca", a sada će raditi i nastavak.

Kurir/ Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track