LJUDSKI KEN PROMENIO IME U ŽENSKO, A ZBOG OPERACIJA NE MOŽE DA DIŠE! Plastičnim operacijama ZGROZIO SVET, a sad je i ovo URADIO!
Foto: Instagram

ne prestaje da šokira

LJUDSKI KEN PROMENIO IME U ŽENSKO, A ZBOG OPERACIJA NE MOŽE DA DIŠE! Plastičnim operacijama ZGROZIO SVET, a sad je i ovo URADIO!

Pop kultura -

Ljudski ken Rodrigo Alveš nedavno je postao ljudska barbika, pa je tako sada promenio ime u Džesiku.

Svojim brojnim operacijama ne prestaje da šokira javnost, a na njih je potrošila ogromnu sumu novca. Kako se navodi, uradila je više od 100 operacija.

Inače, sada Džesika je popularna televizijska ličnost poreklom iz Brazila, a žensku garderobu je počela da nosi još kada je bila mali dečak.

Pored plastičnih operacija, poznata je i po učestvovanju u britanskom Velikom bratu. Njeno lice je sada potpuno izobličeno, a nedavno je priznala da ju je korona viurs zaustavila da nastavi sa operacijama koje je planirala.

"Imam ožiljke na nosu. Želela sam da ga ponovo operišem, pa su mi zbog toga odstranili hrskavicu. Ali je ona propala i sada ne mogu ni da dišem. Pokušavam da uživam u životu na drugi način, bez plastičnih operacija. Pokušavam da budem srećna i bez toga", rekla je ona jednom prilikom.

"Sada sam prava ja. Glamurozna, prelepa, ženstvena. Godinama sam pokušavala da živim kao muškarac. Imala sam pločice na stomaku, mišiće na rukama, ali samo sam lagala sebe. Ja sam žena i uvek sam imala ženstven mozak. Sad mi telo odgovara uz um", ispričala je Džesika.

Kurir.rs/Azra/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja