KRIS DŽENER I KORTINI KARDAŠIJAN OPTUŽENE ZA SE*SUALNO UZNEMIRAVANJE: Stražar tužio majku i ćerku, izneo ŠOK DETALJE
Foto: EPA/Nina Prommer

one demantuju

KRIS DŽENER I KORTINI KARDAŠIJAN OPTUŽENE ZA SE*SUALNO UZNEMIRAVANJE: Stražar tužio majku i ćerku, izneo ŠOK DETALJE

Pop kultura -

Stražar Mek Vilijams optužio je Kris Džener i njenu ćerku Kortni Kardašijan zbog seksualnog uznemiravanja na radnom mestu.

Naime, čuvar ih je tužio, navodeći da su ga njih dve uznemiravale raznoraznim seksualnim komentarima, kao i neprimernim radnjama dok je radio u njihovoj kući.

Sada Kris i Kortni kažu da je to samo nezadovoljstvo bivšeg zaposlenog i da je sve što je rekao "izmišljeno i lažna fikcija".

Mark Mek Vilijams tvrdi da su dve žene za koje je radio često imale otvorene komentare seksualne prirode, kao i komentare o njegovom izgledu, o njegovim seksualnim aktivnostima i njegovim vezama.

greetings earthlings

Објава коју дели Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) дана

Takođe, on je naveo i da ga je Kris često dodirivala, masirala mu vrat, ramena, ruke, ali je pokušavala i da se "trlja" o njega. Dodao je i da je imala nepristojne, seksualne, seksističke, rasističke, homofobne i na drugi način diskriminišuće komentare prema njemu i kolegama.

"Kris poriče da se ikada ponašala neprimereno prema Marku Mek Vilijamsu. On je radio ispred kuće i nikada nije ni ulazio u Krisinu kuću. Kris je imala vrlo malo interakcije s njim. Nakon što je stražar u više navrata uhvaćen kako spava u svom automobilu dok je bio na poslu, od njegove kompanije je zatraženo da ga ubuduće ne šalje da radi tamo", rekao je njen advokat.

Kurir.rs/Sky news/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track