DESI SE DA ZAPLAČEM, SUZE PERU OBRAZ! Nenad Jezdić otkrio da li je pravi primer svojoj deci, pa poslao VAŽNU PORUKU!
Foto: Vladimir Šporčić

iskren

DESI SE DA ZAPLAČEM, SUZE PERU OBRAZ! Nenad Jezdić otkrio da li je pravi primer svojoj deci, pa poslao VAŽNU PORUKU!

Pop kultura -

Glumac Nenad Jezdić našao se u glavnoj ulozi jednog novog filma, a sada je priznao da je zaplakao dok je čitao scenario za ovo ostvarenje.

"Do suza se teško dolazi. Prosto, desi se da zaplačem. Zato smo ljudi, zato smo slovesna bića. Suze peru obraz. One su najemotivniji hemijski sadržaj koji postoji. U filmu igram Kašiku, kriminalca koji otkriva da je bolestan, pa se tokom 72 sata provedena sa sinom otvara, i epilog tog vremena čini da kao nikada dotad primi ljubav. Film je iskonska priča o vezi oca i sina, o tome kolika je snaga ljubavi i kako treba da dozvolimo sebi da nas ona menja i čini pristupačnijima okruženju", ispričao je Nenad.

foto: Vladimir Šporčić

Glumac ističe da je sve što je naučio od svog oca danas prenosi na svoje četvoro dece, kojima daje primer da kada je čovek uporan i istrajan može ostvariti ciljeve i postići veliki uspeh na nekoliko životnih polja.

"Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: "Ako hoćeš da menjaš svet, prvo počni od sebe", rekao je Jezdić i dodao:

"Čini mi se da što se više opiremo našim lošim principima, to smo sadržajniji i uspešniji kao ljudi, kao ličnosti".

foto: Printrscreen Youtube/Zemlja

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Gloria

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track