BAĆA PO PRVI PUT PROGOVORIO O PRINOVI! Glumac Miodrag Radonjić ushićen što će postati otac: To je najlepša stvar!
Foto: Printscreen/Kurir televizija

iskren

BAĆA PO PRVI PUT PROGOVORIO O PRINOVI! Glumac Miodrag Radonjić ushićen što će postati otac: To je najlepša stvar!

Pop kultura -

Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica glumica Milica Mikić za mesec dana postaće roditelji. U njihovom porodičnom domu uveliko traju pripreme za dolazak budućeg naslednika i najlepšeg novogodišnjeg poklona u njihovim životima.

"Trenutno kupuju sve potrebne stvari i opremaju sobu za bebu. Ne žele ništa da prepuste slučaju, a pogovo da čekaju poslednji momenat jer niko ne može da zna šta će se dešavati u narednim nedeljama, te se trude da maksimalno budu spremni za dolazak bebe. Veoma su srećni zbog proširenja porodice i trude se da njihova glavna preokupacija bude sve oko priprema udobnog kutka za bebu", otkriva naš izvor blizak paru.

Kako kaže Miodrag, zbog glavne životne uloge koja mu sledi posebno je ushićen, ali ne želi mnogo privatan život da iznosi u javnost.

"Dar novog života je najvažnija i najlepša stvar koju čovek može imati, hvala svima na lepim željama. Veoma se radujemo novim avanturama i lepim trenucima koji nas očekuju. Ipak, Milica i ja bismo voleli da ova tema ostane naša porodična stvar, pa nadalje neću to javno komentarisati", izjavio je glumac.

foto: Printscreen/Kurir televizija

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track