ŽIVOT I SMRT PRINCEZE DAJANE PUN JE MISTERIJA: A OVA ŽENA joj je bila najbolja prijateljica! Evo koliko ona danas znači prinčevima
Foto: Profimedia

kristila ih

ŽIVOT I SMRT PRINCEZE DAJANE PUN JE MISTERIJA: A OVA ŽENA joj je bila najbolja prijateljica! Evo koliko ona danas znači prinčevima

Pop kultura -

Život, ali i smrt princeze Dajane ni posle više od dve decenije ne prestaje da intrigira svetsku javnost. Njen život u kraljevskoj porodici mediji su pratili iz dana u dan, svaki njen korak se znao, ali i posle razvoda od princa Čarlsa interesovanje za nju nije manjkalo. Čak i dan danas, 23 godine posle njene smrti, u javnost izlaze detalji nesreće u kojoj je izgubila život. Ipak, jednu stvar iz njenog života mnogi ne znaju.

Naime, ono što je bilo poznato jeste da Dajana nije imala mnogo pravih, iskrenih prijatelja. Ipak, jedna žena je važila za njenu najbolju prijateljicu. U pitanju je Džulija Semjuel, koja je po zanimanju psihoterapeutkinja, a koja je inače krstila princa Džordža, sina princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton.

Džulija i Dajana upoznale su se na jednoj večeri davne 1987. godine. U nekoliko navrata, Džulija je javno pominjala princezu Dajanu, a jednom prilikom posebno je istakla da se ona sada ponaša prema Dajaninim unucima na isti način na koji bi se, kako ona veruje, i pokojna princeza ponašala.

- Našla sam način da, iako Dajana nije prisutna, kroz njene reči i dela doprem njenim duhom do mladog Džordža. Ona ne bi bila klasična baka, nego potpuno posebna i znam da bi se celim srcem posvetila svojim unucima - izjavila je Džulija jednom prilikom.Kao psihoterapeut, trudila se nakon princezine smrti da koliko može bude uz Vilijama i Harija koji su u tom trenutku ostali bez majke. Ona je u jednom emisiji uživo otkrila i šta misli kako bi se princeza Dajana odnosila prema Megan Markl.

- Mislim da bi ona mnogo volela Megan Markl. Ne bi je pogađale nikakve odluke koje su ona i Hari doneli, njoj je bilo jedino bitno da su joj sinovi srećni, bila je mnogo dobar čovek – rekla je tada Džulija.

foto: Profimedia

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track