ELEN SE ZAHVALILA SVOJOJ EKIPI, A DŽEJ LO PLAKALA DOK JE PREUZIMALA NAGRADU: Mnogo puta su mi rekli da neću uspeti!
Foto: Profimedia

CRVENI TEPIH

ELEN SE ZAHVALILA SVOJOJ EKIPI, A DŽEJ LO PLAKALA DOK JE PREUZIMALA NAGRADU: Mnogo puta su mi rekli da neću uspeti!

Pop kultura -

Jedna od najprestižnijih ceremonija u svetu, dodela nagrada Pipls čojs (People's Choice Awards) održana je u nedelju uveče u Santa Moniki uz posebne mere opreza. Ovaj put publika je bila virtuelna, a gosti i dobitnici nagrada morali su da drže međusobnu distancu na crvenom tepihu u razmaku od šest metara, a prilikom dolaska svakome je urađen test na kovid 19. Kanal E! i ove godine je odao počast velikim imenima iz sveta šou-biznisa, a publika je odlučila ko su najbolji u popularnoj kulturi za 2020. godinu. Na samom početku domaćica programa Demi Lovato našalila se na račun ove godine, koja je svima poremetila planove.

foto: Printscreen/Instagram

Nagradu Ikona 2020. godine dobila je Dženifer Lopez, koja je blistala u kratkoj crvenoj puf haljini, s kosom vezanom u konjski rep, a mnogi kažu da je ličila na "božićnu barbiku". Pre nego što je održala govor, pevačica se rasplakala kada je na velikom ekranu na bini ugledala svoju decu.

- O moj bože, 2020. nije bila šala. Pre ove godine svi smo bili opterećeni osvajanjem ove nagrade, koliko smo ploča prodali... Ova godina je nivo iznad. Shvatili smo šta je zaista bitno. Želim da nadahnem devojčice svih uzrasta i svih boja širom sveta, da znate da možete da radite šta god želite, koliko god želite i da budete ponosne na to ko ste, bez obzira na to odakle dolazite. Kao Latinoamerikanka i kao žena, nekada sam morala da radim mnogo više da bih dobila priliku. Nekada su moji snovi i ambicije ljude oko mene činile nervoznim. Mnogo puta su mi rekli: "Ti si igračica, ne možeš biti glumica". Što su mi više govorili da ne mogu, bila sam upornija. Stojim ovde zahvalna, znajući da je prava vrednost mog uspeha ne prodate ploče, koncerti, već ljubav koju dobijam od vas - rekla je ona.

foto: Profimedia

Uprkos negativnim komentarima na njen račun, tvrdnjama da je ugnjetavala i maltretirala ekipu s kojom radi, Elen Dedženeres dobila je nagradu za najbolji tok-šou. Primajući nagradu, voditeljka se najpre zahvalila "svojoj neverovatnoj ekipi".

Glumac, scenarista i producent Tajler Peri dobitnik je jedne od najznačajnih nagrada Pipls čempion, dok je ćerka Dajane Ros i Roberta Elisa Silberstina Trejsi Elis Ros dobila nagradu za modnu ikonu godine. Među dobitnicima su se našli i Vil Smit, Kloi Kardašijan, Džastin Biber. Arijana Grande osvojila je čak dve nagrade - za ženskog izvođača godine, kao i nagradu u kategoriji društvenih mreža Šoušal selebriti.

Dobitnici

Pipls čempion - Tajler Peri Modna ikona - Trejsi Elis Ros Ikona godine - Dženifer Lopez Film godine - "Loši momci zauvek" (Bad Boys for Life) Glumac godine - Vil Smit ("Loši momci zauvek") Glumica godine - Tifani Hediš ("Kao šefica") Serija godine - "Uvod u anatomiju" (Grey's Anatomy) Rijaliti šou godine - "U korak s Kardašijanima" Rijaliti zvezda godine - Kloi Kardašijan Ženska TV zvezda - Elen Pompeo ("Uvod u anatomiju") Muška TV zvezda - Kol Spraus ("Riverdejl") Tok-šou godine - Šou Elen Dedženeres Muški izvođač godine - Džastin Biber Ženski izvođač godine - Arijana Grande

foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track