OVO JE POSLEDNJA ULOGA IVANA BEKJAREVA: Snimanje obustavljeno zbog njegovog pogoršanog stanja, ali se nadao da će se NASTAVITI
Foto: Marina Lopičić

tuga

OVO JE POSLEDNJA ULOGA IVANA BEKJAREVA: Snimanje obustavljeno zbog njegovog pogoršanog stanja, ali se nadao da će se NASTAVITI

Pop kultura -

Glumac Ivan Bekjarev preminuo je danas, 16. novembra u Beogradu u 74. godini.

Svoju prvu ulogu odigrao je 1967. godine, u filmu "Bokseri idu u raj", a nakon toga uloge su se nizale. Imao je više od 150 uloga u pozorištu, od čega oko 60 u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde je 33 godine bio član.

foto: RTS

A njegova poslednja uloga bila je u filmu “Bilo jednom u Srbiji” reditelja Petra Ristovskog.

Međutim, krajem oktobra snimanje je obustavljeno jer je Bekjarev saznao da je pozitivan na koronavirus.

Glumac je tada hitno hospitalizovan na Infektivnoj klinici, a za medije je rekao da se oseća dosta loše i da se nalazi na Inektivnoj klinici, ali se nadao da će se snimanje nastaviti.

"Pre nekoliko dana sam saznao da sam pozitivan na virus i odmah sam prekinuo snimanje filma. Nadam se da će sve proći dobro, da će me uskoro pustiti kući i da ćemo moći da nastavimo sa radom na filmu. Verovatno da će se testirati Sloboda Mićalović, ali i ostale moje kolege sa kojima radim na filmu, sa kojima sam bio u kontaktu. Iskreno, ne znam previše detalja oko toga, nadam se samo da su svi dobro", rekao je glumac.

foto: Damir Dervišagić

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/I.B/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track