Najnovije vesti

TIKA STANIĆ PROSLAVIO JUBILARNI 60. ROĐENDAN! Slavlje u krugu najbljižih: Sve sam želje ostvario, ćerke su mi najbolja pratnja!
Foto: Damir Dervišagić

iskreno

TIKA STANIĆ PROSLAVIO JUBILARNI 60. ROĐENDAN! Slavlje u krugu najbljižih: Sve sam želje ostvario, ćerke su mi najbolja pratnja!

Pop kultura

Glumac danas u krugu najbližih obeležava ulazak u sedmu deceniju života, a sve želje su mu usmerene na naslednice Milenu Hanu i Sofiju Nađu.

Pandemija virusa korona poremetila je mnoge na privatnom i poslovnom planu, no Tihomir Tika Stanić je ove godine radio više nego ikad. Jubilarni rođendan provešće u krugu najbližih samo sa jednom željom.

foto: Sonja Spasić

"U profesiji sam sve želje ostvario, a sad ako uspemo da se sačuvamo od ove korone i da su deca živa, zdrava i srećna, biće dovoljno", kaže Tihomir Stanić.

Umetnik raskošnog glumačkog talenta i ranije je govorio koliko mu je bitno mišljenje ćerki.

"Ćerke su mi najbolja pratnja gde god da idem, njihov sud i kriterijumi su mi jako bitni. Sve što radim, ako imam potvrdu od njih, onda to ima smisla, potpuno je nevažno šta će drugi ljudi reći ako od njih nemam podršku."

Korona je svima donela mnoge preokrete, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Mnogi su imali više vremena da se posvete porodici i da s njima provedu što više vremena.

"U skladu sa situacijom provodio sam vreme s porodicom. Ono vreme vanrednog stanja sam proveo u kući. Mlađa ćerka je bila sa nama, stariju, koja ne živi sa nama, nisam viđao", otkriva glumac.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/Blic/M.M.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...