NOVA VERZIJA KULTNIH DŽEPOVA PUNIH KAMENJA! Glavne uloge igraju Dušan Matejić i Miloš Đurović, a u publici samo 35 ljudi!
Foto: Ana Paunković

Premijera u Starom gradu

NOVA VERZIJA KULTNIH DŽEPOVA PUNIH KAMENJA! Glavne uloge igraju Dušan Matejić i Miloš Đurović, a u publici samo 35 ljudi!

Pop kultura -

Pozorišta širom zemlje su usporila svoj rad zbog korone, ali ne Dušan Matejić i Miloš Đurović, koji večeras na sceni Ustanove kulture "Stari grad" izvode premijerno komad "Holivudski san".

Predstava počinje od 18 časova i igraće sa za samo 35 ljudi. Dušan i Miloš ovde su i u ulozi reditelja, a potpisuju i adaptaciju drame "Džepovi puni kamenja" Meri Džons. Čuveni komad iz Irske o statistima koji sanjaju da postanu holivudske zvezde dugo se izvodio na sceni Ateljea 212 pred punom salom i sjajnim Nenadom Jezdićem i Nebojšom Ciletom Ilićem.

foto: Promo

Posrbljena verzija kultne drame je komedija sa melodramskim elementima o dva srpska mladića Bošku i Mirku, koji žele da promene život, ostvare svoje snove i postignu nešto veliko. Oni su statisti na snimanju holivudskog filma, koje se odvija na Kopaoniku. Reprizna izvođenja su zakazana za petak i subotu takođe u 18 časova.

Kurir, foto: promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track