IMAO JE 105 KG, ZA 6 MESECI SKINUO 20 KG! Nije mogao pertle da veže od stomaka, sanjao da jede KREMPITU a evo kako je Zoran smršao
Foto: Zorana Jevtić, Shutterstock

trening i dijeta

IMAO JE 105 KG, ZA 6 MESECI SKINUO 20 KG! Nije mogao pertle da veže od stomaka, sanjao da jede KREMPITU a evo kako je Zoran smršao

Pop kultura -

Glumac Zoran Pajić za šest meseci smršao je 20 kilograma, ali je morao da se odrekne mnogih poslastica.

- Sve što volim da jedem, ne smem! Najviše mi nedostaje pica, koju nisam jeo sigurno godinu i po. Za dva leta pojeo sam samo tri sladoleda, koji takođe obožavam, muka živa. Fale mi razni sosevi, majonezi, senfovi, urnebes salata, testenine, vruća pogača, kajmak, punjena pljeskavica, ma ne smem više ni da nabrajam. Često sanjam kako jedem krempitu, pa me čak i zbog toga grize savest - priča glumac.

foto: Dragana Udovičić

Zoran tvrdi da je prelomni trenutak za mršavljenje bio kada je u jednoj sceni u seriji „Istine i laži" video svoj pozamašni stomak.

- Za potrebe jedne scene sam morao da skinem košulju i ispod majice mi je ispala stomačina. Dok sam to gledao, rekao sam sebi: ,,E sad je dosta!" Osim toga, nisam mogao da obujem cipele a da prethodno ne sednem, a u toku igranja predstave jedva sam dolazio do daha - kaže glumac.

Tada je stvar uzeo u svoje ruke, angažovao je trenera i krenuo da vežba i koriguje ishranu.

- Imao sam 105 kilograma, posle šest meseci sam spao na 85. Dakle, izgubio sam 20 kilograma. Trener je sve vreme brinuo o mojoj ishrani i vežbama. Ukoliko samo mršavite, postoji mogućnost da se telo opusti, a u licu da izgledate ispijeno. Zbog toga mi je bilo važno da, uz stručno lice, vžbam i zdravo mršavim - objašnjava Zoran i dodaje da sada ima idealnu kilažu.

foto: Shutterstock

- Svaki put kada ne odem u teretanu zbog svakodnevnih snimanja, imam ogroman osećaj krivice, a to se odmah odrazi i na moje telo. Naročito što sam stariji, brže mi se sve lepi i teže se vraćam u formu nego u dvadesetim. Upornost je jako bitna, jer i kad mi se ne ide na trening, setim se koliko se dobro osećam kada ga završim i koliko manje krivice imam kada pojedem mandarine, a ne vanilice.

ŠTA JEDE GLUMAC - JELOVNIK

DORUČAK: Ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili jaja.

RUČAK: Teletina i sve vrste povrća i salata.

UŽINA: Voće.

VEČERA: Piletina i neko povrće.

TRIK SAVET:

Svaki put kada vam se jede nešto slatko, ne posežite za čokoladom, već uzmite neko voće.

foto: Shutterstock

kurir.rs/hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track