PRVA ŽENA PREMINULOG TIHOMIRA ARSIĆA BILA JE BILJA KRSTIĆ, A ONDA JE ZAVOLEO BALERINU: Zajedno su bili čak i u RIJALITIJU!
Foto: Dragana Udovičić

OVO NISTE ZNALI O GLUMCU

PRVA ŽENA PREMINULOG TIHOMIRA ARSIĆA BILA JE BILJA KRSTIĆ, A ONDA JE ZAVOLEO BALERINU: Zajedno su bili čak i u RIJALITIJU!

Pop kultura -

Tihomir Arsić rođen je 1957. godine u Zemunu, a umro je danas, 7. decembra u 63. godini.

U rodnom gradu je završio osnovnu školu i srednju Saobraćajnu školu. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Svoju prvu suprugu, pevačicu Biljanu Krstić upoznao je u pozorištu "Krsmanac". Kako kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Venčali su se 1983. godine, a tri godine kasnije dobili ćerku Milicu. Mlađa ćerka Lenka rođena je nekoliko godina posle.

foto: Marina Lopičić

Godine 1993. Arsić je upoznao balerinu Jelenu Ćosić. Par je počeo da se zabavlja, a 2002. godine dobili su ćerku Veru. Sledeće godine Arsić se zvanično razveo od Bilje, a 2005. godine je sa Jelenom dobio sina Arsenija.

foto: Damir Dervišagić

Jelena i Tika su 2011. godine bili učesnici prve sezone rijaliti programa "Parovi". Mnoge u Srbiji je iznenadilo što su glumac i balerina odlučili da prihvate taj izazov, ali oni tvrde da su u izolovanu vilu ušli zato što su im odgovarali uslovi koje im je ponudila produkcija. Reč je, naravno, o ugovorenoj novčanoj naknadi.

foto: Zorana Jevtić

Jelena i Tika su u "Parovima ostali sto dana. Tu su odlučili i da se venčaju. Crkveno venčanje obavljeno je u aprilu 2011. godine u crkvi pored Hrama Svetog Save na Vračaru. Njegov kum je bio glumac Milan Lane Gutović, a ceremoniji su prisustvovali ostali učesnici "Parova", koji su se posle svadbenog ručka vratili u šou. Arsić često naglašava kako je sa bivšom suprugom u veoma dobrim odnosima. Kaže da su mu Biljana i Jelena najbolje prijateljice. Bivša balerina nema ništa protiv toga da se bivši supružnici druže, naprotiv, ističe da je važno za njihovu decu da imaju dobre odnose.

foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/K.Đ/Biografija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track